Lilly & Stitch: Snoozle Donut Honden- en kattenmand

Onze mensen zagen op Facebook een oproep waar ze iemand zochten die een honden en/of kattenmand wilden uittesten. Daar hadden zij wel oren na, aangezien zij vinden dat wij best verwend zijn en alleen het beste goed genoeg is voor ons, heeft het vrouwmens een mailtje gestuurd. En ze mocht niet veel later een mand uitzoeken voor ons. Hier willen zij, en wij natuurlijk ook, Happy Animal hartelijk voor bedanken.

Wat zegt Happy Animal zelf over deze Snoozle Donut?

Je weet zelf hoe geweldig het voelt om tussen heerlijk zachte lakens te kruipen wanneer je naar bed gaat, dus waarom zou je jouw trouwe viervoeter niet hetzelfde gunnen? Deze Snoozle Donut mand is gevuld met extra duurzame pluche voor meer comfort. De binnenkant is gemaakt van nylon, om je hond de beste slaapervaring te geven. Het fluffy materiaal voorkomt stress & angst, en zorgt voor heel wat betere en vooral diepere nachtrust. Je kan bovendien de honden- of kattenmand gewoon in de wasmachine doen, en er zijn meerdere kleuren en maten beschikbaar.

Pros:

  • Erg fraai design
  • Veel comfort
  • Voorkomt stress & angst
  • Zorgt voor een betere en diepere nachtrust

Cons:

  • Maat XL & XXL kunnen enkel handgewassen worden
  • De opstaande rand kan snel plat gaan liggen

Wat zeggen onze mensen over de mand?

De mand ziet er mooi uit en voelt lekker zacht aan. Als hij uit de doos gehaald wordt is hij erg plat, maar hij is redelijk makkelijk in model te duwen. De opstaande rand zorgt naar ons idee voor geborgenheid en hierdoor lijkt ons de mand een ideale slaapplek voor zowel hond als kat.

Wat vinden wij zelf van deze mand?

We waren al erg nieuwsgierig toen onze mensen met de grote doos de woonkamer in kwamen. Wat hebben ze nu gekregen. De doos is in ieder geval al leuk om te spelen. Volgens mij is dat niet de bedoeling, want onze mensen ruimen de doos meteen op.

Oh, maar wat ze uit de doos halen is volgens ons ook voor ons. Ze willen eigenlijk dat we meteen erop af gaan, maar dat vinden we nog een beetje akelig. We weten niet precies wat het is. Het is wel erg harig en zacht. Zelfs de zwarte loopt er met een boog omheen. Als zij het al niet vertrouwd moeten wij het dan wel vertrouwen? Dat dachten we toch van niet. De Grote gaat er wel bij liggen, maar die is natuurlijk veel te groot voor deze mand.

Pebbles bij de Snoozle Donut mand

Dat is wel heel leuk dat die Grote interesse heeft in de nieuwe mand, want dan kunnen wij lekker in de mand van die Grote gaan liggen.

Onze mensen zijn een beetje bang dat we de mand helemaal niet leuk gaan vinden. Maar we vinden hem zeker leuk, hij is alleen zo kriebelig zacht, dat zijn we niet gewend. Om ons aan de mand te laten wennen hebben onze mensen even een dekentje over de mand gelegd, en dan gaat de Zwarte er lekker in liggen slapen. Dat willen wij natuurlijk ook wel, maar nu staat die Zwarte natuurlijk niet op en gromt ze alleen als we in de buurt komen.

Nu wilden wij dat mandje natuurlijk toch ook gaan proberen. Het staat bekend als beste geteste hondenmand, dus dan moet hij toch ook voor ons heel goed zijn, al zijn wij natuurlijk wel veel gevoeliger dan een hond. Het mandje zonder dekentje is nog wat onwennig maar we gaan er zeker weten nu in, al is het nog wel heel voorzichtig. De mand van de Grootte is uiteraard groter en steviger, dus voor nu verkiezen we deze nog boven de nieuwe mand. De nieuwe mand is nieuw en we zijn soms toch een beetje bang aangelegd, dit moet je wel niemand vertellen, want dan worden we uitgelachen, we willen natuurlijk gewoon stoere katten zijn.

Onze mensen gaan jullie natuurlijk op de hoogte houden als wij lekker lui in dit mandje liggen. Dat durven we nu nog niet zo goed. Doordat het zo zacht is en we dit nog niet gewend zijn, vinden we dat nog wat vreemd. Echter onze mensen weten zeker dat de Grootte er graag in gelegen had, maar die is volgens onze mensen te groot voor dit mandje.

Ga jij je hond of kat ook verwennen met zo’n fluffy hondenmand? Onze mensen zeggen dat we echt verwend zijn en we kunnen onze honden- en kattenvriendjes alleen maar zeggen dat ze zo’n lekker zacht mandje moeten vragen aan de kerstman.

Een pootje van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge