Lilly & Stitch: Pettadore Hydrate Ultra drinkfontein

Onze mensen deden enkele dagen voor dierendag mee aan een winactie op de sociale media van de webwinkel Pettadore. Je maakte kans op een Pettadore Hydrate Ultra drinkfontein. Dat klonk wel heel gaaf. Dit zou betekenen dat we met water kunnen spelen. En je raadt het natuurlijk al… Ons vrouwenmens won deze drinkfontein voor ons. Nadat ze een privébericht gestuurd had, werd nog voor dierendag ons cadeautje bezorgd. Wij werden meteen enthousiast.

Wat zegt Pettadore zelf over de Hydrate Ultra Drinkfontein?

Katten drinken van nature weinig, dit komt door hun oorsprong. Vroeger haalde ze het vocht uit hun prooi. Nu zijn ze afhankelijk van hoe aantrekkelijk hun dienaar het maakt. De Pettadore Hydrate Ultra drinkfontein helpt je daarbij. Zonder moeite drinken je katten 2x meer dan uit een traditionele drinkbak. Hierdoor voorkom je nier- en blaasproblemen.

De drinkfontein is SMART en heeft een waterreservoir van 2 liter, genoeg voor meerdere dagen. Het heeft een 3 weg filtersysteem, UV-bacteriedoder en een pomp die het water bacterievrij en zuurstofrijk houden, dát vind jouw kat fijn en drinkt daardoor meer. De drinkfontein heeft gedempt geluid en verbruikt weinig energie. Handig wanneer je normaal wilt slapen (als je kat je niet wakker kietelt). De drinkfontein is SMART en de meegeleverde app weergeeft het waterniveau en de water zuiverheid van de smart drinkfontein.

Wat vinden wij ervan?

Er werd een grote doos afgeleverd. En daarin zat een mysterieuze, maar mooie paarse doos. Wij werden meteen nieuwsgierig. Zouden we die doos mogen hebben? Dat zou fijn zijn om in te slapen…

Onze mensen zeiden dat we even geduld moesten hebben, omdat we datgene wat in de doos zat, nog veel leuker zouden vinden. Nu werden wij razend nieuwsgierig. Maar wat onze mensen uit die leuke doos haalden, zag er helemaal niet zo leuk uit. Wij vonden de doos nog altijd leuker. Maar we waren te ongeduldig. Dat kunnen wij ons absoluut niet voorstellen…

Nadat onze mensen de drinkfontein uitgepakt hadden en netjes in elkaar gezet hadden, werden wij toch wel erg enthousiast. We sprongen er meteen op af en begonnen een waterballet te veroorzaken. Dat vonden onze mensen geloof ik niet zo leuk. Ze hebben laminaat (zo noemen ze dat) op de vloer liggen en dat mag blijkbaar niet te nat worden. Onzin vinden wij, maar daar waren onze mensen het toch niet mee eens. Dus werd er eerst een placemat onder gelegd, maar we vonden het zo leuk dat we zo aan het spetteren waren dat de placemats niet genoeg waren… Dus heeft het vrouwenmens er nog maar een dweil bij gepakt en deze eronder gelegd. Dat was natuurlijk een stuk minder leuk, want nu werd niks meer nat….

Na een aantal dagen

Nu de dweil eronder lag, was eigenlijk het leuke spetteren wel voorbij, al moeten we wel zeggen dat het water wel lekkerder smaakt dan dat stilstaande bakje waar die Grote steeds uit drinkt. Dus nu hebben we ons maar aangeleerd om netjes te drinken en hebben onze mensen ook de dweil weer weggehaald. Om ze niet helemaal boos te maken, hebben we nu bijna niet meer gespetterd, soms gebeurt het nog wel eens per ongeluk, maar dat begrijpen onze mensen ook wel.

Het filter

Onze mensen vertelden ons dat er ook een filter in de drinkfontein zat. Deze zorgt ervoor dat wij altijd gezond, schoon en vers water hebben en dat is natuurlijk lekker. Hierdoor drinken we ook vaker. En daar worden onze mensen dan weer blij van. Want wij katten zijn meestal niet zo dorstig en hierdoor drinken we vaak te weinig… Maar door dit leuke apparaat drinken we wel genoeg.

App

We zien onze mensen ook vaker op de telefoon kijken als ze het over de drinkfontein hebben. Nu hebben we stiekem meegekeken maar via de telefoon kunnen ze ook nog van alles zien en doen met de drinkfontein. Zo kunnen ze het LED licht aan en uitzetten. Ook kunnen ze hier instellen hoe laat het ’s avonds het LED-licht iets gedimd moet worden, zodat niet de kamer verlicht is het ’s nachts. Ook krijgen ze een melding wanneer we nieuw water moeten hebben, zodat we wel altijd lekker water hebben en ook als het filter vervangen moet worden of als de fontein helemaal schoongemaakt moet worden. Hierdoor blijft ons water echt lekker. Wat onze mensen wel opviel was dat de app aangaf dat er nog voldoende water in de drinkfontein zat, maar dat wij toch al zoveel gedronken (of gespetterd 🙂 ) hadden, dat de fontein toch al ver leeg was. Maar nu weten onze mensen dat al en horen ze het als hij iets harder begint te brommen, (nee, dan is het niet de Zwarte…) dat ze even naar het water moeten kijken.

Wij zijn erg blij met onze drinkfontein en we hebben al even gegluurd op de website van Pettadore en we hebben ook al andere leuke dingen gezien die ze verkopen… Pettadore Play Red Dot – Laserspeelgoed lijkt ons ook heel erg leuk. Dus we moeten onze mensen nog maar eens heel lief aankijken…. Al vinden die dat we al genoeg speelgoed hebben… Daar zijn we het natuurlijk absoluut niet mee eens.

De Pettadore Hydrate Ultra drinkfontein is te koop voor de prijs van € 79,95. Vind je dit te prijzig dan is er ook nog de Pettadore Hydrate Compact drinkfontein. Deze kost € 44,95. Neem zeker een kijkje op de website van Pettadore.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge