Lilly & Stitch: Onze avonturen 8

Hallo. Wat dachten jullie? Dat wij van onze mensen niet meer aan hun laptop mochten komen? Een beetje klopt dat ook wel. We komen graag aan de kabeltjes van dat apparaat. Die ruiken zo lekker, dus daar willen we altijd in bijten, maar dat mag dus niet van ze… We snappen er niks van. Die Zwarte heeft het ons nog wel voorgedaan, maar zelfs op haar worden onze mensen boos als ze dat doet. Maar we kregen eindelijk weer even de kans…

Zoals jullie misschien gezien hebben, vieren onze mensen feest deze maand… nou we kunnen jullie zeggen… dat is voor ons dus echt GEEN feest. Onze mensen hebben gekletst met heel veel boekenschrijvers en van die mensen die zorgen dat andere mensen ze kunnen kopen. Als ze iets willen kopen, kunnen ze toch beter kattensnoepjes kopen, daar heb je toch veel meer aan, toch? Maar gelukkig geven onze mensen die niet weg, die bewaren ze toch voor ons. Al snappen we er soms niks van. Die Grote denkt volgens ons ook dat ze een kat is… Als onze mensen ons snoepjes geven, zit die Grote er ook bij en snoept onze snoepjes op.

We hebben de kattenbond al gebeld, maar omdat het zo’n apart geval was wisten hun ook niet wat ze er mee aan moesten en zeiden ze dat we het maar moesten accepteren. Waarschijnlijk wil de Grote een transformatie ondergaan naar kat. Nu kunnen we dat natuurlijk wel voorstellen want het is veel leuker om kat te zijn dan hond…

Oh ja we hadden het eigenlijk erover dat onze mensen feest hebben. Koukleum.nl bestaat zes jaar deze maand. Die is dus veel ouder dan ons, wij zijn net 1 jaar geworden. Maar die Zwarte en die Grote zijn wel al zo oud. Maar hierdoor staat dat apparaat, waar we nu op tikken, dus veel meer aan, omdat onze mensen andere mensen blij proberen te maken met boeken. En dat lukt geloof ik wel, want de digitale briefjes blijven binnenstromen. Gelukkig mogen we van het vrouwenmens helpen met al die briefjes te lezen. We zijn altijd op zoek naar leuke berichten. Maar ze zijn nooit voor ons helaas, maar het blijft leuk om te lezen en vooral als mensen speciaal moeite doen om een leuk berichtje te schrijven voor onze mensen. Dus laten jullie een leuk apart berichtje achter voor onze mensen, of voor ons?

Maar nu vertellen we nog steeds niet wat we eigenlijk wilden vertellen, maar dat komt ook… we hebben jullie zolang niet gesproken. Onze mensen hadden vanwege de feestmaand gelukkig dat apparaat weer eens laten staan dus vandaag komen we er eindelijk weer eens achter kruipen. Zodat we jullie kunnen laten weten dat alles nog steeds goed met ons gaat.

We hebben alleen ruzie met de buurtkat. Stom dier. En dat terwijl we gewoon binnenkatten zijn… Ze weet dat wij ons liever veilig binnen houden, omdat we ons niet in de boze buitenwereld willen begeven, want dan zouden onze mensen continue bezorgd zijn en dat doen we ze niet aan. En de Grote komt regelmatig buiten en die vertelt ook dat wij het maar goed hebben, dat we niet naar buiten hoeven, vooral niet als het regent. Dus voor deze keer geloven we de Grote….

Maar die stomme buurtkat… die wilt komen buurten en daar hebben we absoluut niks op tegen, maar ze is echt niet lief… we denken dat ze jaloers is. Ze komt regelmatig langs gelopen en dan zwaaien we iedere keer met de staarten naar elkaar, maar de laatste tijd gaat ze, als wij naar buiten aan het kijken zijn en een beetje aan het dagdromen zijn, steeds aan de buitenkant op de vensterbank springen en heel hard naar ons blazen. Je begrijpt natuurlijk we zwaaien ook niet meer met onze staarten naar haar.
Gelukkig laat ze zich de laatste dagen niet meer zien. Waarschijnlijk zijn we boos genoeg geworden.

Maar als jullie net als onze mensen graag lezen dan hebben we nog nieuws voor jullie… we hoorden onze mensen zeggen dat ze de rest van de maand, iedere dag nog wat leuks voor jullie hebben. We hebben toch iets verkeerds gedaan… wij worden niet zooo erg verwend… Al hebben we het niet slecht als we het kattennieuws het ’s avonds soms kijken. We kijken het niet altijd, want dan kunnen we niet meer slapen. Dan geef ons maar liever een goed spannende thriller over een ander kattenavontuur die we met onze mensen mee kunnen lezen dan het kattennieuws met alle akelige echte gebeurtenissen.

Nu moeten we weer langzaam stoppen, want onze mensen willen weer iets gaan weggeven, en alweer niet aan ons… Het wordt tijd dat ze ook eens een feestmaand voor ons gaan houden… Dat iedereen kattensnoepjes aan ons moet geven… Dat lijkt ons nou een heel goed idee. Zou dat iets zijn voor september?

Liefs en een pootje,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge