Lilly & Stitch: Onze avonturen 5

Het is alweer even geleden dat we met jullie gekletst hebben, dus dat wordt nu wel hoogtijd. We zijn gelukkig binnenkatten, want met al die regen van de afgelopen dagen en die kou, zijn we blij dat wij lekker bij de verwarming kunnen blijven liggen. We zijn duidelijk op onze plek bij de Koukleum-familie.

Verjaardag

Het is ook alweer even geleden, maar het mannenmens is jarig geweest. Dus toen zijn onze opa en oma’s op bezoek geweest. We snappen niet veel van dat jarig zijn, want de dag ervoor en erna zag het mannenmens er precies hetzelfde uit. Nu vertelden onze mensen ons dat zij ook niet veel met verjaardag hebben, dus misschien dat het mannenmens er daarom niet anders uitzag?

Gordijnen

Onze mensen snappen maar niet dat de gordijnen ervoor zorgen dat we groter lijken. Die Zwarte (soms is ze ook wel aardig dan noemen we haar gewoon Luna, maar heel vaak gromt ze als wij gewoon met haar willen spelen). Maar wat ik dus wilde zeggen….Die Zwarte die springt zomaar op de vensterbank en dan kunnen we niet meer bij haar komen om haar te knuffelen. Dat willen onze mensen niet snappen, daarom moeten we in de gordijnen springen… Weten jullie hoe we dat hun kunnen uitleggen?

Dierenarts

Omdat Stitch vorige keer zijn chip kwijtgeraakt was, hebben ze hem bij de tweede enting een nieuwe chip geplaatst zodat hij weer zou piepen. Ik (Lilly) heb de chip van Stitch echt niet opgegeten dat denken onze mensen nu… maar ik ben dan misschien wel klein zodat onze mensen zich daar zorgen over maken, maar dan eet ik toch liever de brokjes, de kattenmelk en zeker liever de snoepjes die ze ons geven. Maar Stitch is bij Larissa, de assistente van de dierenarts op bezoek geweest, zomaar, zonder mij, echt niet lief… Maar hij piepte nog steeds, dus nu zit zijn chip nog steeds op zijn plek.

Kabels en Ziggo

Onze mensen klagen soms dat ze met hun telefoon niet in de digitale wereld kunnen komen. Dan werkt het WIFI niet zeggen ze? Omdat ze het abonnement bij Ziggo hebben, en deze toevallig belde om te vragen hoe tevreden zij waren.. Dat was het moment om aan te geven dat zij niet blij waren. Dus kregen zij WIFI boosters opgestuurd. Onze mensen kregen ze al een paar dagen later opgestuurd en hebben ze meteen aangesloten. En… voor ons was dat ook interessant, want aan die kabels kunnen wij lekker knabbelen…. Maar oh jee. Toen waren onze mensen wel echt boos op ons. Het ’s morgens toen ze in de woonkamer zaten, merkten ze dat ze alweer niet in de digitale wereld konden komen… Wij hielden ons maar heel stil, want wij waren bang dat dit kwam doordat wij aan de kabel geknabbeld hadden. Op een bepaald moment ging het vrouwenmens bij die WIFI booster kijken en zag ze dat er geen lampje brandde. Omdat die Zwarte ook altijd aan kabels knabbelde had zij zelfs een hele tijd geen haren onder haar lip… (zie onderstaande foto).

De mensen waren toen natuurlijk best boos op ons. Maar die kabel smaakte zo lekker. Ze hebben toen een andere kabel aangesloten en toen deed de digitale wereld het weer, maar natuurlijk hadden ze dan eigenlijk een kabel te kort. Dus is het vrouwenmens met Ziggo gaan praten en Emily (Van Ziggo) was meteen bezorgd om ons. Nadat ze wist dat er niks met ons aan de hand was, heeft ze ervoor gezorgd dat onze mensen ook weer gelukkig waren en heeft ze een nieuwe kabel opgestuurd.

Die kabel was er dan ook binnen een paar dagen… En twee dagen erna kwam er nog een pakketje… Onze mensen dachten al dat ze een kabel op voorraad kregen, voor als we ons, heel per ongeluk, toch niet zouden kunnen beheersen… Maar het pakketje van Ziggo bleek niet voor onze mensen te zijn, maar was een cadeautje voor ons. Wij vinden Emily van Ziggo dus echt heel lief.

@lilly.stitch.cats

Happy! @ziggo_nl #Kitten #kittens #kat #katten #kattenvantiktok #kattenvannederland #kattenvriendje #cat #cats #catsontiktok #pet #foryoupage #dieren

♬ LA LA LAND (Part 1) – Official Sound Studio

Afspraak

We hoorden onze mensen alweer bellen met de dierenarts. :0 Toen wij de laatste keer samen aanwezig waren bij de dierenarts, hoorden we onze mensen met Maureen kletsen over een operatie… Toen zei Maureen dat eerst Stitch aan de beurt was en later Luna… Dus we weten niet precies wat er gaat gebeuren, maar wel hoorden we dat we dinsdagavond al niks meer te eten krijgen en Stitch woensdag al tussen 8 en 9 uur bij Maureen moet zijn. Maureen is natuurlijk leuk, maar we zijn een beetje bang voor wat ze gaat doen… Maar daar vertellen we zeker volgende keer weer over…

Liefs en een pootje van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge