Lilly & Stitch: Onze avonturen 4

We zijn er weer. We konden jullie eerder niks vertellen, want die 2e wereld, onze mensen zeggen er internet tegen, werkte niet goed. Dus we hebben ons maar vooral bezig gehouden met kattenkwaad uit halen… ook erg leuk..

De Zwarte

Onze mensen zeggen dat die Zwarte een kat is, maar volgens mij heeft ze wat lang met die Grote samengewoond. Als je met de prooi (een balletje of muisje zeggen onze mensen) gooit rent ze er achteraan, maar dan brengt ze het ook nog eens terug naar de mensen… Ze snapt dus echt niet dat ze met haar prooi moet spelen. Wat wij dus wel weer lachen vinden… ze gooit… als onze mensen het niet zien, haar prooi in het water. Volgens mij denkt ze gewoon ik verdrink iedereen… want daarna loopt ze met haar kleddernatte prooi weer naar de mensen dat ze hem weer moeten gooien, maar die vinden dat niet zo leuk. Dus dan wordt die prooi iedere keer afgepakt. We hoorden nu al dat ze op zoek waren naar speeltjes die nat kunnen worden, maar dan is het weer de vraag of die Zwarte dat leuk vindt. Ze is namelijk nogal kieskeurig, maar dat vinden wij niet erg, dan hebben wij weer nieuw speelgoed.

De gordijnen

We hebben ontdekt dat je heel fijn langs de gordijnen omhoog kunt klimmen, want het is toch niet eerlijk die Zwarte springt overal zo makkelijk op en dan kunnen wij niet meer bij haar om haar te plagen. Maar volgens mij mogen we dat eigenlijk echt niet van onze mensen, want dan worden ze echt boos. Meestal klimmen we dan maar in de gordijnen als ze nog in bed liggen… maar oei, soms zijn ze toch wakker en worden ze boos en als we echt lang of veel in de gordijnen blijven hangen, staan ze zelfs op en komen ze achter ons aan… dan willen ze denken we met ons spelen, dus misschien vinden ze het toch niet zo heel erg? Maar als de mensen dan opgestaan zijn, zich verzorgd hebben en op de bank gaan zitten, is het voor ons tijd om een dutje te gaan doen, want je wordt toch echt wel moe van steeds in die gordijnen blijven hangen.

Het aanrecht

Wat onze mensen ook liever niet hebben, is dat we op het aanrecht komen… maar dat aanrecht is net leuk. Daar is juist heel veel te ontdekken. Doordat ik, Stitch, al wat groter ben dan mijn zusje, Lilly, probeer ik dingen vaak eerst uit en als het de moeite waard is, dan vertel ik Lilly dat ze het ook kan uitproberen. En het aanrecht is echt de moeite waard… Alleen moet je wel uitkijken… Ik zat in de wasbak, daar hadden onze mensen zomaar een stukje vlees laten liggen. Dat kun je toch niet laten liggen… Dus ik ben daar aan het genieten van dat stukje vlees en daardoor natuurlijk ook afgeleid. Blijkbaar was het mannenmens stiekem naar de keuken gelopen en draait hij zomaar de kraan open. Normaal heb ik altijd in de gaten als ze eraan komen, maar deze keer niet. Mijn vacht was dus helemaal nat. Ik heb gedaan alsof ik het niet erg vond, anders gaan ze dat dadelijk nog vaker doen. Maar ik weet nu dat water echt alleen om te drinken is. Ik snap niet dat onze mensen iedere dag vrijwillig onder dat water gaan staan. Daar word je toch niet blij van. Iedere keer zorgen dat je vacht weer droog wordt.

Touwtjes

Weet je wat ook erg leuk is, onze mensen dragen vaak dingen met touwtjes eraan en dat is echt zo leuk om mee te spelen. Vorige week was het mannenmens aan het proberen om die Zwarte op de foto te zetten, maar dat wilde ze niet. En die Zwarte is toch nog wel wat eigenwijzer als ons, dus ze loopt gewoon weg, maar het mannenmens zat op een knie op de grond en er bewoog steeds een touwtje…. Leuk speelgoed!!!

En ook dat vrouwenmens draagt touwtjes. Ze heeft het toch altijd koud, behalve deze ochtend… Toen deed ze de trui met touwtjes uit en legde ze naast zich neer. Het moment om met de touwtjes te spelen. Maar niet zeggen, want normaal mogen we dat niet….

Instagram

Zoals we vorige week al zeiden hebben onze mensen een Instagram-account voor ons aangemaakt. En dat is echt zo leuk. We volgen nu andere katten en zij volgen ons, zo kunnen we ideeën op doen van dingen die we nog uit kunnen spoken. Maar we willen natuurlijk ook graag weten wie onze avonturen volgt,laat je ons dat even weten? Ons instagram-account is @Lilly.Stitch.cats en dan kunnen jullie ons daar ook nog altijd ideeën influisteren die we uit kunnen spoken. We staan altijd open voor spannende ideeën, zolang we maar niet naar buiten hoeven, want net als onze mensen hebben we het graag wat warmer dus blijven we lekker binnen bij de verwarming. Dan kunnen we ook niet natregenen, of we moeten al niet opletten als we op het aanrecht zitten.

Een pootje van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge