Led strips van Buyledstrip.com

Wij zagen op Facebook een oproep voorbij komen van Buyledstrip.com waarin ze opzoek waren naar bloggers die hun ledstrips wilde testen en recenseren. Natuurlijk hadden wij hier interesse in en namen contact op met Buyledstrip.com. Wij willen Buyledstrip.com hartelijk bedanken voor deze mooie samenwerking.

Wat doet BuyLEDStrip.com?

Buyledstrip.com is een bedrijf wat LED strips en toebehoren voor LED Strips van hoge kwaliteit levert. Dit gebeurt altijd tegen aantrekkelijke prijzen. Je kunt deze LED strips per meter bestellen, maar je kunt ook een totaal oplossing vragen en dan zorgt BuyLEDstrip.com dat je de LED Strips nog maar hoeft te plaatsen en in te steken. Dan komt er geen soldeerwerk meer aan te pas. Deze plug & play oplossing is voor BuyLEDstrip.com ook geen enkel probleem.
Naast LED strips vind je in hun webwinkel nog veel meer interessante artikelen. Zo kun je er oplossingen vinden voor binnen en buiten. Zo hebben ze speciale waterdichte uitvoeringen die buiten gebruikt kunnen worden.
Ook kun je in de webshop van BuyLEDStrip.com 24 Volt LED Strips vinden. Deze zijn, door het hogere voltage, uitermate geschikt om een veel langere LED strip te maken, zo kun je een groot stuk belichten met LED zonder hier meerdere aansluitingen voor te hoeven gebruiken.


LED strips bieden een ideale oplossing voor een indirecte verlichting, maar is bijvoorbeeld ook ideaal voor verlichting op plekken waar gewone verlichting niet mogelijk is. Zo kun je een boekenkast of bepaalde nissen in huis mooi uitlichten, maar ook op je werkplek kun je op deze manier een mooi licht creëren. Doordat LED strips hetzelfde effect hebben als normale LED verlichting kun je deze erg goed toepassen als energiezuinige verlichting. Doordat de verlichtingskracht van LED strips erg groot is kunnen de LED Strips ook erg goed als hoofd-verlichting gebruikt worden. En door de mogelijkheid van dimmen is dit tevens een ideale sfeerverlichting.

BuyLEDStrip.com heeft zich, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in LED producten en dan met name ook LED producten op maat. Je hoeft met je idee maar naar BuyLEDStrip.com te mailen en ze denken gericht mee in oplossingen. Of dit nu op het gebied van tuinverlichting, LED Pixel schermen of LED armaturen zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of BuyLEDStrip.com zoekt en vindt een oplossing. Doordat ieder project uniek is kunnen ze vrijwel al hun producten aan passen aan de eisen van hun klant.

BuyLEDStrip.com heeft ondertussen sinds 2008 ervaring in LED strips en doordat ze al hun klanten van een passende oplossing voorzien, zijn er al heel veel tevreden klanten bij BuyLEDStrip.com geweest.

Opzoek naar verlichting voor in onze boekenkast

Zoals de meesten mensen weten hebben wij een industriële boekenkast in onze woonkamer staan. Voor ons is dit echt de eyecatcher van onze woning. Maar wat wij nog misten aan de kast was iets van verlichting, om onze boeken mooi uit te lichten. In het verleden hebben wij het al verschillende dingen geprobeerd, waaronder bijvoorbeeld spotjes. Echter dit had niet het gewenste effect.

De eerste indruk over Buyledstrip.com

Nadat wij een kijkje hadden genomen op de website van Buyledstrip.com waren wij verkocht. De website oogt erg professioneel en overzichtelijk. Dit vinden wij altijd erg belangrijk als je online iets gaat aanschaffen. Ook de communicatie verloopt erg makkelijk en snel. De uitleg die gegeven wordt is duidelijk en geen enkele vraag is te veel. Ook denken ze graag mee in oplossingen voor het idee wat wij hebben en dat vinden wij persoonlijk ook erg fijn.

De Ledverlichting voor onze boekenkast

Na het mailverkeer over wat ons idee was ging Buyledstrip.com meteen voor ons aan de slag. We wilden sowieso graag warm witte LED strips en dat was natuurlijk geen probleem. Doordat wij zelf geen kei zijn in solderen, of eerlijk gezegd, gewoon geen ervaring ermee. 🙂 Was het voor Buyledstrip.com geen enkel probleem om de ledstrips al voor ons aan elkaar te solderen. Kort nadat we mail contact gehad hadden kregen we al een mailtje dat het pakket voor ons klaar stond en de deur uit ging. Dit was extreem snel en hadden we eigenlijk niet verwacht. De dag erna stond de bezorger dan ook al aan de deur met een pakketje. En als je het pakketje open maakt valt meteen op dat Buyledstrip.com voorzichtig is met hun spullen, want het is erg goed ingepakt.

Nadat we de verschillende onderdelen eruit gehaald hebben, zien we ook hier meteen dat dit ook nog eens allemaal zorgvuldig ingepakt is.

Zoals je ziet krijg je het heel volledig geleverd. Inclusief de batterijen voor de afstandsbediening.

De ledstrips zijn netjes op een rol geleverd. Doordat Buyledstrip.com deze voor ons al gesoldeerd heeft is het voor ons alleen nog bevestigen aan onze industriële boekenkast en de kabels wegwerken. Doordat de kabel niet door de plank heen kon zonder in de plank te boren, hebben we overlegd om de kabel steeds naar achter te laten lopen en daar netjes weg te werken. Dit was mogelijk en voor Buyledstrip.com ook geen enkel probleem. Dus alle boeken uit de kast gehaald en begonnen met de ledstrips te plaatsen…De ledstrips zijn voorzien van een plaklaag, dus die kunnen makkelijk op een glad oppervlak geplakt worden. De metalen rand van onze kast is gelukkig glad en hierdoor blijft de ledstrip hierop goed plakken.

We hebben de kabels langs het staal vastgezet met tyraps in dezelfde kleur als het staal, hierdoor valt het bijna niet op en zit de kabel goed weggewerkt.

Nadat we de kabels allemaal vastgezet hadden, was het een kwestie van onze boeken weer uitzoeken en terug plaatsen. Meteen weer even opruiming gehouden, zodat de boekenkast weer netjes uitziet, want nu we eindelijk de verlichting in de kast hebben, moet hij natuurlijk wel netjes opgeruimd uitzien. En dat ziet hij nu. En wat wij persoonlijk erg mooi vinden, is dat het licht ook nog qua intensiteit instelbaar is met de bijgeleverde afstandsbediening.

Op deze afstandsbediening kun je 4 verschillende ledverlichtingen aansluiten. Door het coronavirus zijn er nu natuurlijk niet veel mensen hier geweest, maar diegene die het al live gezien hebben waren super enthousiast en onder de indruk en ook online kregen we al erg veel positieve reacties over onze verlichte boekenkast. Dit is natuurlijk altijd extra leuk, vooral als het iets is waar jezelf ook helemaal tevreden over bent.

Want zeg nu zelf… Als je onderstaande foto ziet… Van boeken houdt… Dan kun je toch alleen maar blij worden van zo’n kast… Dit had ik al zonder het licht, maar nu… nu wil ik echt niet meer zonder deze kast in huis.

Wil je zelf ook iets met LED licht in huis maken? Of een ledlamp aanschaffen? Dan kunnen wij je echt de LED Strips van Buyledstrip.com aanbevelen. Door de klantvriendelijkheid en het meedenken in oplossingen weten we zeker dat je een oplossing krijgt zoals jij het LEDlicht zou willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge