Koukleum’s minibieb

Wij hadden altijd het idee, als we verhuizen naar een woonhuis (vanuit een appartement) willen we onderzoeken of er een mogelijkheid is om een minibieb te beheren. Aangezien we in 2018 verhuisd zijn naar Landgraaf en hier een kleine voortuin hebben, kwam ook onze minibieb weer in onze gedachten. En nu hebben wij hem eindelijk! 🙂

Zo kan onze buurt mee lezen en kunnen de buurtgenoten onderling ruilen in onze minibieb. Natuurlijk zullen we ook regelmatig zelf een boek toevoegen in onze minibieb.

Hoe werkt Koukleum’s minibieb?

Iedereen mag een kijkje nemen in Koukleum’s minibieb. Zie jij een boek staan wat jou interessant lijkt, dan mag je dit natuurlijk mee nemen/lenen. Wel zouden wij het op prijs stellen als je ook een boek terug plaatst in onze minibieb. Op deze manier kan iedereen genieten van onze minibieb en de aangeboden boeken. Plaats je een boek in onze minibieb let er dan wel op dat het boek schoon en niet kapot is. Zo houden we de kwaliteit van de minibieb op peil.

Koukleum’s minibieb is te vinden op onderstaande adres

Haesenplein 4, (Tegenover Buurthuis Onger Os) 6372GG Landgraaf.

Wil je contact met ons opnemen over de minibieb? Wij zijn te bereiken via info@koukleum.nl.

Informatie over de minibieb (voor diegene die ook een minibieb wensen)

Onze minibieb is gemaakt van Cortenstaal. Dit is een duurzaam materiaal. Echter zit hier natuurlijk wel een kostenplaatje aan vast. (De prijs was in 2019 rond 800 euro). Wij hebben onze minibieb laten maken bij MKI Metaal, Kleibergweg 5, 6136 KL Sittard. Zij hebben, als het goed is, een bouwtekening van de minibieb al klaar in hun systeem.

Aan de binnenkant van de minibieb hebben we wel de naden afgekit om zo lekkages te voorkomen. Ook hebben we de minibieb aan de binnenkant gelakt, zodat de binnenkant van de minibieb niet gaat roesten, Ă©Ă©n van de eigenschappen van de cortenstaal.