Koukleumen in de HuB

Eindelijk! Na drie stille jaren gaan wij onze evenementen weer oppakken. Net zoals de eerdere evenementen zullen wij drie auteurs, in een gezellige setting, interviewen.

Echter… er zullen een aantal dingen anders zijn bij deze editie. Wij hebben namelijk een nieuwe locatie gevonden, namelijk HuB Kerkrade. Deze locatie sluit uitermate goed aan bij Koukleum.nl. Daarnaast hebben wij nog iets leuks. Wij hebben meer dan dertig auteurs bereidt gevonden om deze dag aanwezig te zijn in HuB Kerkrade, om hun boeken te verkopen, signeren en een praatje met jou, als lezer, te maken.

Wil je weten welke auteurs op 14 januari 2023 mee gaan Koukleumen in de HuB? Een lijst met de auteurs die mee gaan Koukleumen in de HuB vind je hier.

De boeken van een gedeelte van de aanwezige auteurs zullen verkocht worden door Boekhandel Deurenberg. Ook zullen Zomer & Keuning en LetterRijn zelf met een stand aanwezig zijn om de boeken van hun auteurs te verkopen. De overige auteurs zullen hun boeken zelf verkopen.

Ook zal bij de stand van Boekhandel Deurenberg de nodige boeken-merchandise te koop zijn. Ook zal Gwens Creative Corner aanwezig zijn om haar booksleeves te verkopen.

De entree is, zoals jullie van ons gewend zijn, natuurlijk gratis!

Schrijf 14 januari 2023 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent! Hou ons evenement in de gaten, de aankomende tijd zullen wij alle aanwezige auteurs aan jullie voorstellen. Vergeet daarnaast niet al je lezende vrienden uit te nodigen, op die manier maken wij er, met z’n allen het leukste boekenfeestje van Limburg van!

Dit evenement zou niet mogelijk zijn met de bedrijven die Koukleumen in de HuB een warm hart toedragen. Een overzicht van deze bedrijven vind je hier. Denk je ook iets te kunnen betekenen voor Koukleumen in de HuB. Neem dan zeker contact met ons op.

Wil jij er nu zelf een keertje bij zijn, als auteur? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.