Koukleum meets auteurs 2.0 op 3 november 2019

Op 3 november 2019 zal voor de tweede keer het evenement ‘Koukleum meets auteurs‘ plaats gaan vinden bij Buurthuis “Onger Os” in Landgraaf. We hebben ook deze tweede editie weer vier geweldige auteurs bereid gevonden die naar Landgraaf willen afreizen om over hun boek(en) te vertellen, vragen beantwoorden en signeren.

Welke auteurs maken de reis naar Landgraaf bij deze tweede editie?

  • Marjan Gorissen. Marjan heeft het boek ‘De verdwijning van Robin’ geschreven. In dit debuut vertelt ze wat haar zelf overkomen is. Ze heeft onterecht vastgezeten voor de verdwijning van Robin. Hier zal ze uitgebreid over vertellen.
  • Gaby Rasters. Gaby is o.a. bekend als romanschrijfster met een mooie boodschap. Haar nieuwste boek ‘Hou me vast zoals ik was’ heeft ze geschreven naar aanleiding van het overleden van haar vriendin Margriet. Een deel van de opbrengst van de verkoop van haar nieuwste boek gaat naar de ‘Troostkoffers’ van het Maxima Medisch Centrum. Dus een extra mooie reden om dit boek te kopen.
  • Simone Grimberg. Simone is bekend van haar debuut ‘Niemand die me ziet’ rond rechercheurs-duo Liesbeth Ligthart & Inge de Wit. Nu is Simone terug met het vervolg ‘Onkruid’. Ze komt er over vertellen.
  • Hugo Luyten. Hugo is o.a. bekend van zijn boeken ‘Offer voor een verloren zaak’, ‘Verast’ en ‘De Brexitmoorden’. Hij komt over deze boeken vertellen. ‘Verast’ en ‘De Brexitmoorden’ zijn de eerste twee delen in de serie rond commisaris Stef Cools. Komt er een derde deel in deze serie? We gaan het hem deze middag zeker vragen…

We hebben Kantoorboekhandel Funcken bereid gevonden om aanwezig te zijn om de boeken te verkopen. Dus mocht jij een bepaald boek van bovenstaande auteurs willen aanschaffen, dan kan dit natuurlijk ook ter plekke gedaan worden en kun je het boek meteen laten signeren. Let er wel op dat je contant betaald. Er is GEEN mogelijkheid om te pinnen. Mocht je al boeken van de auteurs in bezit hebben, mag je deze natuurlijk ook meenemen om te laten signeren.

De auteurs ontvangen van ons natuurlijk na afloop ook weer een leuk bedankje, deze zijn mede mogelijk gemaakt door Chocolaterie Bruns.

We hebben er voor gekozen om geen entree te vragen, om het evenement zo toegankelijk mogelijk te houden. Bij Buurthuis “Onger Os” kunnen drankjes besteld worden. Deze zijn natuurlijk wel voor eigen rekening. Al is het natuurlijk wel fijn als er iets geconsumeerd wordt, aangezien Buurthuis “Onger Os” ons de ruimte gratis ter beschikking stelt. Wij zouden het erg leuk vinden als je komt…

Geef je dit dan ook even aan in het evenement? Dan kunnen wij een inschatting maken hoeveel personen er komen. En mis jij ook geen informatie over het evenement.

Hopelijk tot 3 november!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge