Koukleum en De wereld van Bryan zijn gefuseerd

Bron: Loesje.nl

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben is er aan het begin van het jaar een wijziging gebeurd hier op de website. Niet alleen de blogs van mij, Veronique, kwamen langs, maar ook de blogs van Bryan verschenen opeens op Koukleum.

Wat heeft ons dit doen besluiten?

In januari, op het moment dat De wereld van Bryan zijn 2-jarig bestaan vierde, werd de hosting waar op dat moment onze websites gehost werden aangevallen door een soort virus aanval. De website koukleum.nl is vorig jaar naar een andere server verhuisd bij de hosting, vanwege een proef waar ik met de website aan meedeed. Dat bleek achteraf een klein geluk, maar ook weer niet. Maar Koukleum was weer snel online, maar De wereld van Bryan bleef offline. En het bleek dus een heftige aanval te zijn waar alles ge├»nfecteerd bleek te zijn en we niet meer bij de bestanden konden komen. We hebben het eerst een tijdje aangekeken, maar toen na 3 weken nog niks terug was van De wereld van Bryan werd de keuze makkelijk. Koukleum en De wereld van Bryan ging ook online samen verder. In het offline leven zijn we al een dikke 8 jaar samen dus dat moest ook online wel lukken. En ik moet zeggen… Het bevalt ons uitstekend. We hebben nu zelfs zoiets waarom hebben we dit niet eerder gedaan.

De website De wereld van Bryan

De website De wereld van Bryan is nog wel online, maar zoals je wellicht al gezien hebt, staat hier een bijna lege website op. We hebben nog steeds een hele kleine hoop dat de oude website terug komt, maar ook dan blijven we gewoon op Koukleum doorgaan, want dit bevalt ons erg goed en vinden we eigenlijk wel heel gezellig. De wereld van Bryan blijft wel nog even online, want hij was in januari net verlengd. ­čÖé Maar er zal daar geen activiteit meer op plaats vinden.

We blijven gezellig op Koukleum.nl verder gaan en hopen je hier nog regelmatig hier tegen te komen.

2 thoughts on “Koukleum en De wereld van Bryan zijn gefuseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge