Kiki van Dijk – Lech

Van Xander uitgevers ontving ik het boek “Lech” geschreven door Kiki van Dijk om te lezen en er een recensie over te schrijven. Hier wil ik Xander uitgevers hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op de achterflap van dit boek: Tess heeft haar droombaan gevonden als accountmanager bij het populaire pr-bureau Image House. De mooiste opdrachten stromen binnen, maar het succes heeft ook een keerzijde: ze maakt lange dagen en ziet haar driejarige tweeling steeds minder. En net als ze een gezellige familievakantie wil boeken, wordt Tess gevraagd deel te nemen aan een brainstormsessie in Lech.

Met een klein team gaat ze vier dagen aan de slag in een luxe chalet midden op de berg. De sfeer is inspirerend, maar gaandeweg krijgt ze het gevoel dat haar collega’s iets voor haar verbergen. En als het chalet door een hevige storm ingesneeuwd raakt, lopen de spanningen hoog op. Tess ontdekt geheimen die haar leven op het spel zetten…

De cover van het boek geeft precies het winters vakantiegevoel weer. En dit geeft ook meteen het gevoel wat ik vooraf van dit boek heb. Dus wat dit betreft vind ik de cover echt perfect bij het boek passen. Een mooie zonnige piste en iemand die van de piste naar beneden gaat. Echt een wintersport gevoel. Ik zou dit boek door de cover in combinatie met de naam van Kiki van Dijk zeker opgepakt hebben in de winkel.

Tess heeft een geweldige baan bij het populaire pr-bureau Image House. Haar man heeft haar net uitgenodigd voor een romantisch weekend weg met het gezin. Echter op dat moment krijgt ze ook een aanbieding die ze niet kan weigeren van haar werkgever. Dus besluit ze toch mee naar Lech te gaan in plaats van met haar gezin naar de zon te gaan.

Ze gaan met een klein team naar een luxe chalet in de bergen. De sfeer is in eerste instantie goed, maar Tess weet dat er dingen niet kloppen en gaat op onderzoek uit. Als ze dan ook nog ingesneeuwd raken lopen de spanningen erg hoog op. Komt hulp op tijd?

Het boek is niet heel dik met 94 pagina’s, maar ik zat heel snel in het verhaal en wilde continue door blijven lezen. Vanaf de eerste pagina had ik een klik met de hoofdpersoon Tess en kon ik me goed inleven in haar. Het verhaal kwam nergens ongeloofwaardig over. En dit boek lees je echt in een ruk uit. Kiki heeft na de Ibiza serie nu ook zeker een winterboek neergezet wat om een vervolg vraagt. Ik was al fan na Ibiza de erfenis, maar nu ik Lech gelezen heb, weet ik zeker dat ik de boeken van Kiki van Dijk zal blijven lezen. Een heerlijke vakantiethriller. Die er voor zorgt dat je je zelf ook in de sneeuw waant. Dit is een boek wat je graag mee op wintersport neemt, maar ook heerlijk weg leest als je thuis op de bank leest.

Gegevens van dit boek:
Titel: Lech
Auteur: Kiki van Dijk
Uitgever:  Xander uitgevers
ISBN paperback: 9789401607957
ISBN E-book: 9789401608282
Prijs paperback: € 5,00
Prijs E-book: € 2,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

 

One thought on “Kiki van Dijk – Lech

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge