Kelly Moran – In jouw armen

We zagen dat Kelly Moran een nieuwe serie geschreven had en dat deze ook hier uitgebracht zou gaan worden. De Redwood Ridge-serie stond nog steeds op mijn verlanglijstje, dus nieuw werk van deze auteur kon ik niet weerstaan. Na een mailtje naar de uitgever, ontvingen we het boek al vrij snel. Hier willen we A.W. Bruna uitgevers uiteraard hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op de achterflap van dit boek: Een eindeloze hemel, besneeuwde bergtoppen die glinsteren in de zon, wilde bloemenweides. Dit is wat Nate Roldan verwacht te zien als hij aankomt bij Cattenach Ranch. Tegelijk weet hij zeker dat hij hier niet thuishoort. Met zijn motor en tatoeages is hij als een lelijke olievlek op deze prachtige, vredige plek. Maar dat lijkt Olivia Cattenach niet te deren. Nate is hier voor haar. Hij heeft Olivia’s broer voor hij stierf beloofd voor haar te zorgen. En Nate wil deze belofte nakomen. Ook al kost het hem zijn hart…

De cover

De cover is in een zalmkleurige tint. Een man en vrouw zitten samen in een veld. Het lijkt alsof ze hoog in de bergen zitten. De lucht is dreigend, maar heeft ook iets moois. Over deze afbeelding heen zie je heel licht bloemetjes gedrukt staan. Dat past goed bij de serienaam ‘Wildflower summer’. Vooral door het kleurgebruik zou de cover mij opgevallen zijn in de boekhandel.

De auteur

Kelly Moran is een Amerikaanse bestsellerauteur in het romantische genre. Ze won eerder de Catherine Award, was een Readers’ Choice finaliste, HOLT Medallion-finaliste en stond in de top 10 van de USA Today HEA (Happy Ever After).

Het verhaal

Nate Roldan is onderweg naar Cattenach Ranch. Hij verwacht een eindeloze hemel, besneeuwde bergtoppen die glinsteren in de zon en wilde bloemenweides te zien als hij aankomt en hij weet meteen dat hij hier niet thuishoort. Hij heeft een motor en zit onder de tatoeages en hierdoor voelt hij zich een lelijke olievlek in deze mooie, vredige plek. Maar Olivia Cattenach denkt hier duidelijk anders over. Nate is daar voor haar. Hij heeft Justin, Olivia’s broer, vlak voor deze overleed beloofd dat hij voor haar zou zorgen. Nate moet deze belofte nakomen, ook al verliest hij hierdoor zijn hart.

Mijn mening

Dit was voor mij de eerste kennismaking met de schrijfstijl van Kelly Moran, dus dat maakt het altijd extra leuk om aan een boek te beginnen. Hoe bevalt de schrijfstijl, kom ik makkelijk in het verhaal enz. Het verhaal begint dat Olivia Cattenach op de begraafplaats is bij het graf van haar broer Justin. Dit klinkt al meteen interessant en ik kan niet anders dan snel verder lezen. Een boek met een echt verhaal, vermoed ik.

Hierna komt Nate op de ranch aan met een brief van haar overleden broer en er is meteen een bepaalde aantrekkingskracht tussen Olivia en Nate te bespeuren. En dat is ook, helaas, waar het verdere verhaal eigenlijk om draait. De aantrekkingskracht tussen beiden en hoe Nate in eerste instantie de boot afhoudt. Je leert de personages wel beter kennen, en leest ook wel over de achtergrond van Nate, echter hier wordt niet echt diep op ingegaan. Ook leren we de vrienden van Olivia, Nakos en Amy kennen. Vooral bij Amy is op een bepaald moment duidelijk dat ze een groot probleem heeft (wat vertel ik niet, daarvoor moet je toch echt het boek lezen), maar dit komt even ter sprake en daarna verdwijnt het weer. Waarom wordt hier niet dieper op ingegaan? Wat is er verder gebeurd met Amy? De problemen worden wel aangetipt, maar daarna blijven ze als losse eindjes rondzweven. Dat vind ik persoonlijk wel jammer. Wellicht dat dit in een volgend deel aan bod komt?

Het verhaal draait vooral om de seksuele aantrekkingskracht tussen Olivia en Nate en er komen dan ook aardig wat steamy scenes in voor. Deze vormen eigenlijk de hoofdmoot van het verhaal en ik had, zeker na het begin van dit boek, verwacht dat dit boek meer diepgang zou hebben. Dit miste ik in dit boek, helaas.

De belangrijkste personages leer je redelijk kennen, echter over hun achtergrond lees je maar weinig. Toch vind ik Olivia een prettig persoon. Je merkt dat ze eerst klaar staat voor een ander voordat ze aan zichzelf denkt. Zo accepteert ze Nate zoals hij is, zonder vraagtekens erbij te zetten. Iets wat Nate absoluut niet gewend is. Nates achtergrond komt wel even ter sprake, echter ook hier worden dingen gezegd die dan verder in het verhaal niet meer aan bod komen. Hierdoor bleef ik me continue afvragen wanneer deze onderwerpen weer opgepakt zouden worden, echter dit gebeurde niet. Hierdoor bleef ik toch ietwat teleurgesteld achter op het moment dat ik het boek dichtklap.

Leesfragment

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit boek? Lees dan zeker onderstaand leesfragment.

In-jouw-armen

Gegevens van dit boek:
Titel: In jouw armen
Serie: Wildflower summer
Auteur: Kelly Moran
Uitgever: A.W. Bruna
Vertaald door: Marike Groot & Sander Brink, GrootenBrink Vertalingen
Aantal pagina’s paperback: 336
Aantal pagina’s e-book: 336
Vertellers luisterboek: Jantine van den Bosch
Duur luisterboek: 10:04:33
ISBN paperback: 9789400515192
ISBN e-book: 9789044934045
ISBN luisterboek: 9789046176825
Prijs paperback: € 15,99
Prijs e-book: € 9,99
Prijs luisterboek: € 13,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Bruna.
Dit boek is ook te beluisteren via Kobo Plus en Storytel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge