Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs

De krabpalen die Simba & Luna hier hadden staan waren beiden redelijk opgebruikt. Aangezien ze beiden redelijk vaak hun nagels scherpen aan de krabpalen, leek het ons wel verstandig om in plaats van een nieuwe krabpaal nu voor een krabton te kijken. Dus ik ben eens op internet gaan kijken voor een nieuwe krabton en kwam enkele mooie tegen. Uiteindelijk hebben Bryan en ik samen besloten om voor de Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs te gaan. Deze was niet zo heel klein en hadden ze genoeg ruimte om te krabben. Ik had deze via Bol.com besteld en deze zou geleverd worden via een externe verkoper.

Informatie die de verkoper geeft over de krabton

Je kat zal zich heerlijk kunnen uitleven op de Keddoc Krabton Paris Tower. Deze krabton biedt zowel de kans om lekker te spelen als uitrusten. Zo geven de drie gaten in de krabton je kat de mogelijkheid zich terug te trekken, maar kan hij of zij vanuit deze gaten ook leuk met de speelmuisjes in de openingen spelen. Je kat zal zich in deze krabpaal absoluut niet vervelen. Mocht je kat helemaal uitgeteld zijn van het spelen, kan hij of zij ook bovenop de krabton in het zachte mandje met opstaande rand slapen.

Productinformatie
  • Hoogte: 70 cm
  • Diameter: 37 cm
  • Materiaal: Sisal en pluche
  • Kleur: Lichtgrijs
  • Ook verkrijgbaar in zwart en donkergrijs
  • Let op: in tegenstelling tot de Krabton Londen is het kussentje in de mand bovenop niet los te halen
Mijn mening

Bij de productinformatie stond duidelijk dat de mand bovenop niet los te halen was. Dat was voor ons de reden om voor deze krabton te gaan in plaats voor de Londen versie. Doordat de mand bij de Londen versie bovenop los te halen is, kunnen hier ook haren tussen gaan zitten en dan waren wij bang dat hij na een bepaalde tijd niet meer zou blijven zitten. Daarom hebben wij gekozen voor een versie waarbij de mand vastzit.

De krabton werd in het begin met argusogen door Luna & Simba bekeken. Ze wisten niet zo goed wat ze er mee aan moesten, nadat ze eenmaal door hadden dat ze er aan konden krabben en ook op konden liggen en in konden spelen waren ze al snel verkocht. Het is nu maar zelden dat de krabton niet gebruikt wordt. Er ligt vrijwel altijd wel een van de twee op en ze lopen er regelmatig langs om hun nagels even te krabben. Al merken we wel dat Simba ook hier weer de baas is en dus eigenlijk eerste keus heeft. Als hij er wil liggen dan kan er gebeuren wat wilt, dan ligt meneer op de krabton.

Waar ik heel verbaasd over ben is dat de muisjes die in de openingen hangen er nog steeds in hangen. Normaal gesproken werden de muisjes die vaker aan een krabpaal hangen eigenlijk vrijwel altijd en meteen door Luna gesloopt. Het touw waar de muisjes aan hangen werd eigenlijk altijd meteen kapot geknaagd. Nu vindt ze het volgens mij zelfs wel leuk, want ze speelt soms zelfs met de muisjes die in de opening hangen.

Maar ook Luna gebruikt de krabton regelmatig. Ze gebruikt de openingen zelfs soms om zich te verstoppen of om lekker te chillen. Dan hangt ze in een van de openingen naar buiten te kijken op haar originele Luna manier.

En als Luna & Simba dan samen in hun krabton liggen, wil Pebbles natuurlijk niet achterblijven en heeft zij zoiets, oké ik kan er niet in liggen, dan ga ik er maar voor liggen. Wat natuurlijk een heel leuk en compleet beeld van onze beestenboel geeft.

Eén ding is in ieder geval zeker. Nu we verhuisd zijn, zal er snel een tweede krabton bij komen. Want ik kan echt alleen maar positief zijn over de krabton. Deze wordt nog meer gebruikt dan de krabpalen die we voorheen altijd hadden voor onze katten. En als ik onderstaand filmpje zie, smelt ik iedere keer weer voor onze Luna.

Ben je ook op zoek naar een krabton? Ik kan je deze zeker aanbevelen. De prijs valt heel erg mee. En de krabton werd nog veel sneller geleverd dan de externe verkoper aangaf op de website.
Deze krabton kost bij Bol.com € 49,90 maar ik vind hem het geld meer dan waard. Hij is stevig. De muisjes die er aan hangen, hangen echt langer dan normaal. En je ziet tot nog toe bijna niet waar de katten gekrabd hebben. Het mandje aan de bovenkant, stofzuig ik regelmatig even mee, zodat de haren er vanaf zijn en dat gaat ook heel goed. Ik zeg “Aanrader”.

Deze krabton is o.a. verkrijgbaar bij de externe verkoper zelf Zoo & zo voor € 44,95 excl. verzendkosten of bij Bol.com voor € 49,95 incl. verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge