Kaarten van Fotoalbum.nl

We werden benaderd door Fotoalbum.nl of we een samenwerking met hun zagen zitten. Na wat mailverkeer kwamen we er op uit dat we de kaarten van hun mochten recenseren. Hier willen we Fotoalbum.nl natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Wat zegt Fotoalbum.nl over zichzelf?

Fotoalbum.nl is dé aanbieder in Nederland en België om zelf een fotoalbum, wanddecoratie, kalender of bijvoorbeeld een agenda te maken.
Met de software van Fotoalbum.nl kun je online in een handomdraai een fotoproduct met jouw eigen foto’s maken. Geschikt voor PC, tablets en smartphones.
De klantenservice van Fotoalbum.nl is 7 dagen per week te bereiken en natuurlijk zorgen we ervoor dat je fotoproduct super snel gedrukt en verstuurd wordt!

Jij legt die momenten eenvoudig vast in onze gemakkelijke Online Software. Ontwerp onderweg in de trein, of rustig thuis achter je computer heel gemakkelijk je eigen fotoalbums, wanddecoratie, kalenders, agenda’s, kaarten en prints!

Mogelijkheden

De mogelijkheden van Fotoalbum.nl zijn legio. Je hebt o.a. de mogelijkheid om verschillende soorten Wanddecoraties, Kalenders, Agenda’s, Fotoalbums en enkele overige produchttps://www.fotoalbum.nl/overige-producten/ten te laten drukken.

Fotoalbums

De focus bij Fotoalbums.nl ligt natuurlijk op fotoalbums. Je kunt kiezen om verschillende soorten fotoboeken te maken. Je maakt allereerst de keuze uit het soort boek dat je wilt: Hardcover, vlakliggend, softcover of spiraal. Zodra je deze keuze gemaakt hebt, mag je gaan kiezen, welk formaat boek je wenst. Dit kan bijvoorbeeld variëren bij een hardcover boek van 14 bij 14 cm tot 30 bij 30 cm of van A6 tot A4. Door deze verschillende varianten en groten heb je altijd wel een grote en variant die in de smaak valt en de prijs vind ik persoonlijk ook heel erg meevallen. Het ontwerpen gaat via een handig online ontwerp tool. Een A4 fotoalbum met 24 pagina’s kost nu slechts 10 euro.

Overige producten

Wij hebben zelf gekozen voor de kaarten. Wij waren namelijk nog kaartjes aan het zoeken die we mee konden sturen als iemand een boek gewonnen had en we het boek zelf opsturen. De eerste kaartjes hebben we al mogen opsturen en ik vind het zelf toch net wat leuker uitzien als er zo’n mooie luxe envelop met een leuk kaartje bij een gewonnen prijs zit.

De kaartjes zijn eenvoudig aan te maken op de website van fotoalbum.nl. Via Kaarten maken kun je op een eenvoudige wijze je kaartjes maken. Een set van kaarten bevat 8 of 9 kaarten. Deze zijn in allerlei formaten te bestellen. Je kunt enkele of gevouwen kaarten kiezen en dat in allerlei afmetingen. Wij hebben gekozen voor gevouwen kaarten in de afmeting 14 x 14 dubbel. Dat wil dus zeggen een vierkante kaart wat dubbelgevouwen is. Voorop hebben we ons logo geplaatst en de tekst ‘Veel leesplezier’. Links binnen in hebben we een stapel boekjes geplaatst en achterop onze website en social media kanalen. Hierdoor hebben we binnen in nog genoeg ruimte om een persoonlijk berichtje te schrijven als we de kaart versturen en is het toch heel duidelijk dat de kaart van Koukleum.nl afkomstig is.

De kaarten worden geleverd inclusief envelop en de kaart en envelop zien er luxe uit. Wil je eens een niet zo’n standaard kaart sturen, maar zelf je kaart ontwerpen? Dan raad ik Fotoalbum.nl zeer zeker aan. Ideaal om kaartjes te ontwerpen voor bijvoorbeeld Kerstmis, verjaardagsfeestjes, uitnodigingen of verhuizingen. Door het eigen ontwerp word je kaart altijd origineel.

Maar ook voor andere foto producten kun je zeer zeker goed terecht bij Fotoalbum.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge