Jason Mott – De teruggekeerden

boek-deteruggekeerden

Informatie van de achterflap:Op een zonnige dag in augustus 1966 verdrinkt de achtjarige Jacob, zoon van Lucille en Harold Hargrave. Bijna vijftig jaar later staat hij voor hun deur. Blakend van gezondheid, nog steeds acht jaar oud.
En Jacob is niet de enige die is teruggekeerd uit de dood. Overal in de wereld duiken Teruggekeerden op, en al gauw zijn het er zo veel dat steeds meer mensen zich bedreigd voelen. Niemand begrijpt waarom het gebeurt, hoe het mogelijk is. Maar één ding is zeker: in de chaos die volgt zal iedereen uiteindelijk een keuze moeten maken.

In het begin had ik moeite om in het boek te komen. Na de eerste 50 bladzijden begon ik het boek toch steeds interessanter te vinden en werd je meegesleept in het verhaal van vooral Lucille en Harold en hun zoontje Jacob. Op een bepaald moment kreeg ik wel even het gevoel of ik een oorlogsboek aan het lezen was, door de tentenkampen. Maar dit gevoel verdween verderop in het boek weer. Wel bleef ik met de vraag zitten de teruggekeerden die opnieuw dood gingen kwamen deze opnieuw terug? En wat gebeurd er met de “verdwenen”teruggekeerden. Het is een boek waarbij ik gemengde gevoelens aan over houdt. Aan de ene kant de logische redenatie het kan niet aan de andere kant heeft Jason Mott het zo goed omschreven dat het wel als mogelijk klinkt. Het roept wel de vraag op wat als een geliefde terug zou keren…
Conclusie: een verwarrend en integrerend boek wat je zeker wel even bezig houdt.

Gegevens van dit boek:
Titel: De teruggekeerden
Auteur: Jason Mott
Uitgeverij: Harlequin
Aantal pagina’s Paperback: 383
Aantal pagina’s E-book: 271
ISBN Paperback: 9789034753212
ISBN E-book: 9789461996909
Prijs Paperback: € 10,00
Prijs E-book: € 9,99 (bol.com) € 7,99 (Ako)

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge