Wie jarig is trakteert!!! * Winactie gesloten*

 
Omdat ik vandaag jarig ben, wil ik een leuke winactie houden.
Ik wil graag het boek “Het huwelijkspact” geschreven door Michelle Richmond verloten. Wil je meer over “Het huwelijkspact weten? Mijn recensie lees je hier.
 
Wat moet je hiervoor doen?

Wil je extra kans maken op dit boek of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?
  • Deel dan het Facebook bericht openbaar op je Facebookprofiel.
  • Volg mij op twitter en retweet mijn bericht over deze winactie…
  • Volg mij op Bloglovin en love en save het bericht van deze winactie.
  • Laat hieronder een reactie achter, welke stappen je ondernomen hebt.
Deze winactie loopt tot en met 28 juli 2017. Op 29 juli 2017 zal ik de winnaar bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om de prijs te claimen.
 
Succes.

6 thoughts on “Wie jarig is trakteert!!! * Winactie gesloten*

  1. Allereerst: Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik doe graag mee voor Huwelijkspact. Ik like je al langere tijd op facebook, ik volg je op Bloglovin, ik deel je bericht openbaar en zet een reactie op je facebookpagina.
    Een hele fijne verjaardag vandaag.

  2. Ik doe graag mee voor dit spannende boek ☺️. Ik volg je nu op bloglovin en Facebook en Twitter ook op bloglovin het bericht gesaved en een live gegeven en op fb gereageerd en openbaar gedeeld ook op Twitter geretweet en geliked ook op pinterest en google+ gedeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge