Isa Hoes – Toen ik je zag

toen ik je zag

Informatie die te vinden is op de achterflap:Het verhaal over leven met een echtgenoot die leed aan depressiviteit, maar bovenal een portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hebben gehouden.

Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden. De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair. Antonie en Isa worden verliefd en leiden samen een vrijgevochten leven, terwijl ze de ene rol na de andere spelen in televisieseries, speelfilms, toneelstukken en musicals.

De buitenwereld ziet een stralend stel voor de camera s, maar privé gaat Antonie gebukt onder een zware neerslachtigheid. Terwijl deze depressies zich steeds vaker voordoen, probeert Isa haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

Allereerst hoe moet je een boek recenseren die het leven van 2 mensen beschrijft.
Ik had hele hoge verwachtingen van dit boek. Want alle recensies hierover waren heel lovend. Allereerst, het boek las heel erg makkelijk weg. De manier van schrijven van Isa is heel toegankelijk. In het eerste deel van het boek had ik het gevoel of ik vooral het succesverhaal van 2 goede acteurs las. En vroeg ik me af hoe het kon dat iedereen het boek zo heftig vond. Echter verder op in het boek werd het inderdaad een stuk heftiger. Doordat de depressies van Antonie zich steeds sneller opvolgden. Wat bij mij vooral heel heftig overkwam was toen Isa de rol van de Gelukkige Huisvrouw speelde.
Ondanks dat ik in mijn omgeving vertelde tijdens het lezen dat ik me het boek toch anders voorgesteld had, vind ik het toch een heel gevoelig en heftig boek.

Gegevens van dit boek:
Titel: Toen ik je zag
Auteur: Isa Hoes
Uitgever: Ambo/Anthos
Aantal pagina’s Paperback: 288
Aantal pagina’s E-book:207
ISBN Paperback: 9789026334115
ISBN E-book: 9789047204220
Prijs Paperback: € 15,00
Prijs E-book: € 4,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge