Iris Boter – Gelukkig gestoord

Gelukkig gestoord
Informatie die te lezen is op de achterflap: Als haar relatie na acht jaar op de klippen loopt, stort de ambitieuze Katja zich op haar werk én in de armen van haar collega-arts Anton. Hij is eveneens intelligent en ambiteus, een prima kandidaat, toch?

Maar Anton is niet de enige die zijn oog op Katja heeft laten vallen. Er is namelijk nog iemand: Oscar, de schoonmaker! Wat maakt die warrige krullenbol toch in haar los? Katja snapt helemaal niks van zichzelf, ze viel toch op ambitieuze mannen?! Ze wordt er gestoord van. Doesjka, haar artistieke en altijd weird uitgedoste vriendin begrijpt het wel: Oscar is spiritueel en gevoelig. Zíj zou het wel weten. Katja besluit haar hart te volgen.

Maar dan ontdekt ze de vreselijke waarheid.  

Aangezien ik bericht kreeg van Hebban dat ik het boek Mislukt van Iris Boter mocht gaan lezen voor de leesclub ben ik eens verder gaan kijken wat Iris Boter voor boeken geschreven heeft. Ik kwam hierbij dit boek tegen. Aangezien ik Mislukt pas eind komende week zou ontvangen nog genoeg tijd om wat anders te lezen, dus dit boek uitgekozen. Het is al een ouder boek van Iris Boter ( mei 2010 uitgegeven), maar dat maakt mij nooit zo veel uit.

Het verhaal begint dat Katje een relatie heeft met Wout, echter je merkt al meteen dat deze relatie niet helemaal lekker loopt. Wout is in eigenlijk alles het tegenovergestelde van Katja. Katje is ambitieus, wil verder in haar lezen en wil carrière maken, terwijl Wout nog steeds aan het studeren is en liever lui op de bank hangt en gamet in plaats van met zijn studie bezig is. Het boek is een echte chicklit. Alles is erg voorspelbaar, en je weet eigenlijk al dat het uiteindelijk goed moet komen, maar toch heb ik me soms aan Katja geërgerd dat ze zo naïef is en maar bezig was met haar verstand in plaats van met haar gevoel. Maar dit komt ook doordat Katja gewend is rationeel bezig te zijn en niet met haar gevoel bezig te zijn. Echter was het soms wel dat ik zoiets had van Tjee…. Ze probeerde alles voor zichzelf goed te praten. Ik heb het boek echter met plezier gelezen en heeft me een paar leuke vermakelijke uurtjes bezorgd.

Gegevens van dit boek:
Titel: Gelukkig gestoord
Auteur: Iris Boter
Uitgeverij: VCL
Aantal pagina’s Paperback: 240
ISBN Paperback: 9789059775244
Prijs Paperback: € 5,00 (tweedehands)

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge