Aanmelden als auteur voor Koukleumen bij Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken

De eerste editie van ons evenement heeft op 14 januari 2023 plaats gevonden bij HuB Kerkrade. Het was een groot succes en wij mochten 35 Nederlandse en Vlaamse auteurs en bijna 400 bezoekers ontvangen. De reacties zijn positief en na de peilingen blijkt dat naar dit soort evenementen grote vraag is in Nederland. Vandaar hebben wij besloten om een vervolg te geven aan ons evenement.

Wanneer? Zaterdag 13 Januari 2024. Het evenement zal gehouden worden van 11 tot 16 uur. De locatie is wel veranderd. Dit is nu Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken, Swelinckplein 1, 6371LB Landgraaf.

Mocht jij interesse hebben om als auteur aanwezig te zijn tijdens Koukleumen bij Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken, dit is natuurlijk ook mogelijk voor e-only-auteurs, vul dan onderstaand formulier in. Dan kunnen we inventariseren wie interesse heeft en indien nodig een loting maken wie er aanwezig kan zijn. Er is namelijk plek voor maximaal honderd auteurs.

Aangezien wij alles hobbymatig uitvoeren, hebben we geen budget. Dit betekent dat we helaas geen vergoeding kunnen geven voor het aanwezig zijn op het evenement.

Wat bieden we wel?

  • Een ontzettend gezellige dag waarbij je andere auteurs, uitgevers en lezers kunt ontmoeten.
  • Reclame op onze sociale media kanalen.
  • Reclame op de locatie.

Let op, formulier invullen betekent geen garantie op een auteursplek op ons evenement.

Er zijn wel wat wijzigingen ten opzichte van de eerste grote editie.

  • Er is deze keer geen boekhandel bij het evenement betrokken, dus de boekverkoop moet door de auteur en/of uitgever gedaan worden.
  • Het is de bedoeling dat je tijdens het gehele evenement aanwezig bent. Dus dit betekent van 11 tot 17 uur. Inloop vanaf 10 uur.

Mocht je op 13 januari aanwezig willen zijn, vul dan zeker onderstaand formulier in.

Inschrijven kan tot en met donderdag 30 november 2023. Hierna zullen alle aangemelde auteurs een mailtje van ons ontvangen met verdere informatie.