Aanmelden als auteur voor Koukleumen in de HuB

Het eerste evenement nieuwe stijl, onder de naam ‘Koukleumen in de HuB’ staat aangekondigd, maar door al het enthousiasme van onder andere de auteurs kunnen we niet anders dan verder in de toekomst kijken. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar auteurs die in de toekomst aanwezig zouden willen zijn op ons evenement.

Het evenement zal betekenen dat er een aantal auteurs een podium krijgen d.m.v. een beperkte tijd om hun korte verhaal te vertellen (in 10 tot 15 minuten) of een kort interview op het podium. Voor het interview benaderen wij altijd de auteurs of diegene hier interesse in heeft.

Dus mocht je in de toekomst interesse hebben om als auteur (of het nu fysiek of digitaal is) aanwezig te zijn op Koukleumen in de HuB vul dan onderstaand formulier in. Zo kunnen wij de gegevens verzamelen en je benaderen bij een nieuw evenement, zodat je dan in de gelegenheid bent om te kijken of je dan tijd en zin hebt om aanwezig te zijn bij Koukleumen in de HuB.

Onderstaande formulier is uiteraard vrijblijvend. En zodra er weer een nieuw evenement gepland wordt zul je hier informatie over ontvangen.

Alvast bedankt.