Houss Rieten mand New Orleans

Een tijdje terug werd ik benaderd of ik een samenwerking zag zitten met Houss.nl. Ik heb hun website kort bekeken en was meteen verkocht. Wat een geweldig leuke producten vind je bij ze. Ik wil Houss.nl dan ook bedanken voor deze samenwerking.

Wat zegt de woonwinkel zelf over hun woonwinkel?

Stoere & trendy online woonwinkel

Met een uitgebreide collectie topmerken in Houss.nl de online shop voor de mooiste woon & lifestyle items. Daarnaast kun je ook nog een gigantisch veel inspiratie in onze webshop opdoen. Op Houss.nl kun je woonaccessoires in veel verschillende woonstijlen verkrijgen. Kwaliteit en design gaan op Houss.nl helemaal samen. In onze webshop kun je decoratie vinden van de meest trendy en bekende woonmerken, maar ook van onze eigen immens populaire Houss Living collectie. Buitengewoon populair binnen onze collectie zijn bijvoorbeeld eetkamerstoelen en tafels, maar ook onze poef collectie is een echte eyecatcher.

Voor elke kamer in huis

Ben je op zoek naar stoelen of tafels. Voor alle kamers in huis kun je producten in onze woonwinkel online vinden. Meubels zijn onmisbaar in elk huis, vandaar dat je bij ons veel meubels kunt vinden voor zowel binnen als buiten huis. Denk bijvoorbeeld aan prachtige stoelen zoals eetkamerstoelen en krukjes. Maar denk ook aan onze uitgebreide collectie tafels. Met de mooiste bijzettafels en salontafels van onze eigen collectie, maar ook van vele topmerken.

Zoals ik al bovenaan schreef… Je vindt er echt de mooiste producten. Wat je ook zoekt voor je woning… of je nu meubels zoekt, zoals stoelen, tafels, of net die leuke spulletjes voor je woonkamer die net dat leuke extra geven. Ik kwam het allemaal tegen bij Houss.nl.

Wij waren zelf nog op zoek naar een mand of kist waar we de dekens in konden opbergen. Zoals de naam van mijn website al doet vermoeden ben ik een echte koukleum. Dus een deken kan echt niet ontbreken in ons huishouden. In onze oude woning hadden we die vaak over de rugleuning van de bank liggen. Maar eigenlijk vonden wij dat alle twee niet mooi en waren we ze ook vaak aan het opruimen ergens achteraf in een kast. Echter dan moesten ze al snel weer uitgehaald worden, omdat ik het koud had.

Nadat ik een eerste blik op Houss.nl geworpen had, was ik al vrij snel verkocht. Ze hadden echt de mooiste opbergmanden, die perfect in ons interieur zouden passen.

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de “Houss Living rieten mand New Orleans”.

Toen we de mand in huis hadden, viel ons ook meteen op dat de afwerking van o.a. de handvatten erg netjes is. Hieraan zie je, naar ons gevoel, toch dat je met kwaliteit te maken hebt.

De mand heeft nu een prominente plaats naast onze boekenkast. En we hebben al van verschillende mensen de vraag gekregen waar de mand vandaan kwam omdat ze hem zo mooi vonden. En dat is natuurlijk altijd leuk om te horen.

Ook onze katten hebben de mand al ontdekt en het is ondertussen een favoriete plek om op te liggen geworden.

Ook de ruimte in de mand is meer als verwacht. Naast 2 dekens, want mijn wederhelft heeft het heeeel soms ook wel eens koud (maar natuurlijk niet zo snel als mij), passen er ook nog eens 2 kussens in. Aangezien we ook gewoon wel eens lui op de bank willen liggen en een kussen dan wel eens handig is, is het ideaal dat je deze ook in de mand kunt opbergen. We zijn dan ook meer dan tevreden over deze mand.

Ook kwamen we op de website enkele erg mooie sierkussens tegen. Deze staan nu nog even op ons verlanglijstje. Maar zoals je zult begrijpen als je de webshop bekeken hebt, hebben we houss.nl meteen in onze favorieten opgeslagen en we kunnen ons voorstellen dat jij dat ook gaat doen als je de mooie spullen ziet die in de webshop van houss.nl staan.

Ben je na het zien van de foto’s ook nieuwsgierig naar de opbergmand die wij in onze woonkamer hebben? Deze is natuurlijk te bestellen bij houss.nl. Het is de Houss Rieten mand New Orleans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge