Hoesje en Powerbank van Hoesjes-outlet

Ik werd door Hoesjes-outlet benaderd of ik een samenwerking met hun wilde doen. Aangezien ik op zoek was naar een ander hoesje voor mijn telefoon zag ik dat zeker zitten. Ik wil Hoesjes-Outlet voor deze samenwerking hartelijk bedanken.

Informatie over Hoesjes-outlet: Hoesjes-outlet is een webshop gespecialiseerd in telefoonhoesjes – ze hebben meer dan 2500 verschillende hoesjes. Ook hebben ze accessoires zoals powerbanks, sportbanden en oplaadkabels. Hoesjes kunnen zowel functioneel als trendy zijn, het is maar net waar je voor kiest.

Ik had eerst een eigen ontworpen Softcase hoesje en op zich beviel deze, maar er was een groot nadeel aan. Ik heb bij mijn telefoon altijd mijn Identiteitsbewijs zitten, omdat ik, als ik met de hond ga wandelen, nooit een portemonnee meeneem en met de softcase dus geen legitimatie bij me had. En mijn vriend is wel eens aangehouden door de politie tijdens het uitlaten van de hond, en sindsdien wil ik het liefst toch iets van legitimatie bij me hebben. Dus was ik op zoek naar een nieuw hoesje. Toen Hoesjes-outlet me dus benaderde, was ik er dus gelijk voor te vinden.

Ik ben eerst eens bij de hoesjes gaan kijken die Hoesjes-outlet voor mijn Samsung Galaxy J5 (2016) heeft. Dit zijn er aardig wat. Neem hier maar eens een kijkje. Omdat ik op zoek was naar een portemonnee hoesje, heb ik daarop geselecteerd. En dan krijg je nog de keuzes uit 2 pagina’s. Pfff moeilijk. Er staan zoveel leuke hoesjes. Ik wist voor mezelf dat ik een redelijk rustig hoesje wilde. Ik zag enkele hoesjes waarbij een gravure van een vlinder opstond. Ik was verkocht. Rustig en toch apart. Deze wordt het. Maar nu de kleur. Blauw is een van mijn favoriete kleuren, dus mijn keus is gemaakt. Het is de Fashion Booklet Samsung J5 (2016) Hoesje met Pasruimte Blauw geworden.


Het hoesje heeft natuurlijk ook ruimte voor pasjes. Want daar ging het mij natuurlijk om. In dit hoesje kun je twee verschillende pasjes in kwijt. Ik heb er voor gekozen om er mijn Identiteitskaart en mijn ov-chipkaart in te doen. De telefoon neem ik eigenlijk altijd mee. (Of ik moet hem in mijn verstrooidheid natuurlijk vergeten. 🙂 )Wat ik hier mooi vind, is dat je ook hier weer een gravure van een vlinder vindt. Dit is een mooi detail, wat het hoesje echt afmaakt.


Het hoesje is eenvoudig in gebruik en voelt stevig aan. Het geeft genoeg bescherming aan mijn telefoon en zorgt er voor dat mijn telefoon veilig opgeborgen is. Het enige wat ik een beetje jammer vind, is dat de telefoon niet automatisch uitgaat als je het hoesje dichtklapt, maar dit komt waarschijnlijk omdat het geen origineel Samsung hoesje is. In het begin is het even wennen, maar omdat ik hiervoor een softcover hoesje had, was ik hier vrij snel aan gewend. Ik gebruik het hoesje met veel plezier.

Ik mocht van Hoesjes-outlet ook nog een Powerbank uittesten. Hoesjes-outlet heeft verschillende soorten powerbanks. En ik kan je zeggen… Hoesjes-outlet heeft echt superleuke powerbanks. Ik heb een uitgezocht van 12.000 mAh en het stelt een emoticon voor, het is de Powerbank Anime Emoji Zwart. Dit is echt een eyecatcher. Zodra ik deze powerbank in handen heb, word ik er vrolijk van. De leuke emoticon kijkt je vrolijk aan, en hij doet zijn werk ook nog eens echt goed. Je kunt hem op je bureau laten liggen, of in je tas meenemen. Doordat het geen saai en simpele powerbank is, kun je je hier echt overal mee vertonen. Ik denk dat iedereen hier vrolijk van wordt.


De powerbank heeft een micro-usb aansluiting waarmee je hem kunt opladen en twee usb aansluitingen waar je twee verschillende apparaten tegelijk kunt opladen. Ik gebruik hem vooral om mijn telefoon op te laden en om soms mijn ereader op te laden, mocht deze toevallig ver leeg zijn als ik aan het lezen ben. Aan de stroom leggen is  te lastig, omdat lezen dan niet gaat en deze powerbank kun je makkelijk bij je ereader leggen en gewoon doorlezen. Ik raad wel aan om je originele kabel te gebruiken om je apparaat op te laden. In het begin probeerde ik het met het kabeltje wat aan de powerbank zit, maar ik heb het idee dat deze echt is om de powerbank op te laden, maar niet om de apparatuur mee op te laden. En het is sowieso altijd beter je telefoon, reader enz. op te laden met de originele kabel.

Met een opgeladen powerbank kan ik mijn telefoon zo’n 2 a 3 keer opladen. Je kunt op de achterkant van de powerbank zien hoe vol de powerbank nog is. Hij geeft aan de hand van lampjes aan hoe vol hij nog is. Hieraan zie je ook meteen of de powerbank aan is.

Ik ben erg blij met mijn hoesje en powerbank en ga beiden nog erg veel gebruiken. Dus ben je zelf op zoek naar een leuk hoesje, powerbank of ander accessoire? Neem dan beslist eens een kijkje op Hoesjes-outlet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge