Het is bijna tijd voor ons 2e Koukleum meets auteurs evenement

Nadat we 29 september ons eerste evenement met veel plezier beleefd hebben, konden we niet anders dan een tweede editie van dit evenement organiseren. Dit tweede evenement zal gehouden worden bij Buurthuis ‘Onger os’ Haesenplein 1 (voorheen haesenstraat 17), 6372GD Landgraaf. Wij kijken er heel erg naar uit, om niet alleen de auteurs te leren kennen, maar ook jullie als volgers van Koukleum.nl.

Programma

Als je komt, zorg er dan voor dat je tussen 13.00 en 13.30 uur aanwezig bent want wij willen graag om 13.30 uur starten met het eerste gesprek. Tussen de gesprekken zullen we telkens een korte pauze houden zodat er iets te drinken besteld kan worden. Wij zouden het dan ook waarderen als er minimaal één consumptie genuttigd word aangezien Buurthuis Onger os hun locatie gratis ter beschikking stelt. Let er wel op dat alle genuttigde consumpties voor eigen rekening zijn.

Vier top auteurs

Marjan Gorissen. Marjan heeft het boek ‘De verdwijning van Robin’ geschreven. In dit debuut vertelt ze wat haar zelf overkomen is. Ze heeft onterecht vastgezeten voor de verdwijning van Robin. Hier zal ze uitgebreid over vertellen.
Gaby Rasters. Gaby is o.a. bekend als romanschrijfster met een mooie boodschap. Haar nieuwste boek ‘Hou me vast zoals ik was’ heeft ze geschreven naar aanleiding van het overleden van haar vriendin Margriet. Een deel van de opbrengst van de verkoop van haar nieuwste boek gaat naar de ‘Troostkoffers’ van het Maxima Medisch Centrum. Dus een extra mooie reden om dit boek te kopen.
Simone Grimberg. Simone is bekend van haar debuut ‘Niemand die me ziet’ rond rechercheurs-duo Liesbeth Ligthart & Inge de Wit. Nu is Simone terug met het vervolg ‘Onkruid’. Ze komt er over vertellen.
Hugo Luyten. Hugo is o.a. bekend van zijn boeken ‘Offer voor een verloren zaak’, ‘Verast’ en ‘De Brexitmoorden’. Hij komt over deze boeken vertellen. ‘Verast’ en ‘De Brexitmoorden’ zijn de eerste twee delen in de serie rond commissaris Stef Cools. Komt er een derde deel in deze serie? We gaan het hem deze middag zeker vragen…

Boek verkoop en signeren

We hebben Kantoorboekhandel Funcken bereid gevonden om aanwezig te zijn om de boeken te verkopen. Daarnaast zal Hugo Luijten zijn boek ‘Offer voor een verloren zaak’ als extraatje meenemen en zal Gaby Rasters haar cd meenemen die ter ere van haar boek ‘Hou me vast zoals ik was’ uitgebracht is.

Dus mocht jij een bepaald boek van bovenstaande auteurs willen aanschaffen, dan kan dit natuurlijk ook ter plekke gedaan worden en kun je het boek meteen laten signeren. Let er wel op dat je contant betaald. Er is GEEN mogelijkheid om te pinnen. Mocht je al boeken van de auteurs in bezit hebben, mag je deze natuurlijk ook meenemen om te laten signeren.

Hieronder kunnen jullie de prijslijst van de boeken zien die de boekhandel bij zich heeft. Wij willen wel vragen of jullie kunnen proberen om (gepast) (klein)geld mee te nemen, aangezien wij niet over bergen wisselgeld beschikken. Daarnaast is er morgen, op locatie, helaas geen mogelijkheid om te pinnen voor de aankoop van boeken.

Sponsors, bloggers en auteurs

Natuurlijk hebben we gelukkig ook een sponsor bereid gevonden om ons te ondersteunen. We doen het evenement natuurlijk vrijwillig organiseren en hebben dan ook in principe geen budget. Daarom vinden we het ook zo fijn dat Chocolaterie Bruns ons ondersteunt heeft en hier zul je dan ook wat reclamemateriaal van op de locatie vinden.

Ook dragen we andere bloggers en auteurs natuurlijk een warm hart toe en mogen bloggers en auteurs die het evenement komen bezoeken rustig hun eventuele reclamemateriaal, boekenleggers en/of visitekaartjes meenemen om neer te leggen. Zodat de bezoekers deze mee kunnen nemen. Beetje reclame voor bloggers en auteurs, en vaak leuk verzamelmateriaal voor de bezoekers.

Route, parkeren en openbaar vervoer

Kom je met de auto, dan is het makkelijk als je het adres in de navigatie invoert. Het adres van de locatie is Haesenplein 1, 6372GD in Landgraaf. Mocht je navigatie dit adres niet herkennen dan kun je Haesenstraat 17 invoeren, dit is het voormalige adres van deze locatie. Let op, willen jullie alsjeblieft wel in de parkeervakken parkeren.

Kom je met het openbaar vervoer, dan is Buurthuis ‘Onger os’ ook makkelijk te bereiken. Je neemt de trein tot station Landgraaf. Dan aan de kant van het witte gebouw het station uitlopen en de weg oversteken. De parkeerplaats over lopen. En de volgende straat ook weer oversteken. Dan de straat waar je tegen aan loopt in lopen (dit is de Sleinadastraat). Aan de rechterkant zie je een parkje liggen. In dit parkje ligt een gebouw (ook aan de rechterkant). Dit is het buurthuis ‘Onger os’. De ingang van het buurthuis ligt aan de kant van het park.

Hopelijk tot ziens bij Buurthuis Onger os.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge