Handgemaakte snuffelzakjes met Catnip

In de Facebook groep Bloggers Gezocht deed Sylvia van Kattenoppas Zwanenburg een oproep of iemand interesse had om de Handgemaakte snuffelzakjes met Catnip uit te proberen, deze leken mij wel interessant, dus heb ik me samen met Luna opgegeven, en niet veel later kreeg ik een mail dat ik de snuffelzakjes mocht recenseren. Hier wil ik Sylvia van Kattenoppas Zwanenburg dan ook hartelijk voor bedanken.

Wat zegt Kattenoppas Zwanenburg zelf over hun Handgemaakte snuffelzakjes met catnip?

Vol trots wil ik jullie vertellen dat Kattenoppas Zwanenburg vanaf nu een eigen lijn snuffelzakjes heeft. Een snuffelzakje is een handgemaakt speelzakje voor de kat, gevuld met Catnip (kattenkruid). De snuffelzakjes met super leuke designs worden per 2 stuks verpakt in een hersluitbaar zakje.

Onze huisdieren

Zoals de meesten van jullie wel weten, hebben we drie huisdieren. Namelijk onze hond Pebbles en onze katten Simba en Luna. Bryan zal binnenkort ook een blog schrijven over deze snuffelzakjes, om te vertellen wat Simba van deze zakjes vindt. Ik heb voor de roze set gekozen, omdat Luna een poes is vond ik dit wel goed passen. En daarbij is Luna een zwarte poes en daar steekt het roze heel mooi tegen af. 🙂 Maar ik kan jullie nu alvast verklappen dat beide setjes erg mooi zijn.

De snuffelzakjes zijn al geliefd voordat ze uitgepakt zijn

Sylvia stuurde de snuffelzakjes via de post op en toen de envelop binnen kwam was Luna al meteen enthousiast. Blijkbaar rook ze al dat het iets voor haar was. Ze begon de envelop kopjes te geven. Na het uit de envelop halen werd ze helemaal enthousiast. Dus snel de snuffelzakjes uit de hersluitbare zak gehaald.

De roze set snuffelzakjes

De roze set bestaat uit een roze snuffelzakje met de tekst Miauw erop en een zwart snuffelzakje met oogjes. Het roze snuffelzakje is van een soort velourse stof. Deze voelt dus ook nog eens heerlijk zacht aan. Het snuffelzakje met de oogjes is volgens mij katoen. Beiden zijn van stevige stof. Want in het begin was ik wel een beetje huiverig. Want Luna heeft nogal eens de neiging om overal op te bijten en te trekken, echter deze snuffelzakjes kunnen dit moeiteloos aan.

Enthousiasme

Luna is erg enthousiast. Zodra Luna het kattenkruid ruikt wordt ze enthousiast. Ze gaat het snuffelzakje kopjes geven en bijt in het zakje. Dit is erg leuk om te zien. En ik weet zeker dat Luna, maar ook Simba nog erg veel met deze zakjes zullen spelen.

Heb je zelf een kat en ben je enthousiast? Deze handgemaakte snuffelzakjes met catnip kun je bestellen via Hippe Snuffelzakjes voor € 9,95 per set van 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge