Gratis kort verhaal van Theo-Henk Streng

Theo-Henk Streng en Koukleum – De Rat

Waar is dat feestje? Hier natuurlijk, bij Koukleum.nl. De hele maand vieren we feest, want onze website bestaat deze maand 6 jaar! En wat hebben we in de afgelopen jaren al veel mooie dingen mogen doen, denk aan de talloze recensie-exemplaren die we hebben mogen ontvangen en waar we over geschreven hebben, een aantal eigen Koukleum meets auteurs-evenementen en een heuse minibieb in onze voortuin. Ook mogen we de leuke interviews en winacties niet vergeten. En nu werden we zelfs benaderd of wij interesse hadden in een kort verhaal voor onze volgers aan te bieden. En niet zomaar een verhaal!

Wie heeft het geschreven?

Het korte verhaal is geschreven door Theo-Henk Streng. Theo-Henk is een Nederlandse schrijver van kinder- en jeugdboeken. Hij won in 2015 de landelijke schrijfwedstrijd WriteNow! en publiceerde in 2017 bij uitgeverij Holland het boek ‘De nalatenschap’. Dit jaar is bij H!P Publishing ‘Dochter van de onderwereld’ verschenen. En ik las dit laatste verhaal en is super enthousiast.

De recensie van Dochter van de onderwereld is nog altijd te lezen op onze website.

Kort verhaal ‘De rat’

De rat is een kort verhaal wat Theo-Henk Streng geschreven heeft om lezers een leuk cadeautje te geven. Even een half uurtje gratis leesplezier. En daar zijn wij natuurlijk ook altijd voor te vinden. En omdat wij deze maand sowieso van het weggeven zijn en we onze volgers natuurlijk altijd extra leesplezier gunnen, konden we alleen maar enthousiast reageren op de vraag van Theo-Henk of dit iets voor onze volgers was. En zodra we het verhaal toegestuurd kregen van Theo ben ik hem gaan lezen… En ik ben net als over ‘Dochter van de onderwereld’ enthousiast. Er is meteen vanaf het begin spanning voelbaar en ondanks dat het een kort verhaal is, heb je meteen een bepaald gevoel bij de personages. Ik vind dit erg goed gedaan en ik las dit dan ook in één ruk uit.

Het korte verhaal Rat is hier te downloaden.

Natuurlijk willen wij auteur Theo-Henk Streng heel erg bedanken voor het schrijven, en beschikbaar stellen, van dit korte verhaal. Hopelijk lezen jullie, onze volgers, dit korte verhaal met evenveel plezier als ons.

One thought on “Gratis kort verhaal van Theo-Henk Streng

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge