Get to know me tag


Ik werd door Studerend leven getagd om deze leuke tag in te vullen. Dankjewel hiervoor. 🙂

Omdat ik dit soort tags altijd leuk vind om in te vullen en hierdoor jullie mij toch een beetje beter leren kennen is dit dubbele winst natuurlijk.

 1. Ben je naar iemand vernoemd?
  Nee zo ver ik weet niet. Wel hadden mijn ouders me eerst Veronica willen noemen, echter een tante van mij begon toen over radio Veronica dus toen hebben ze er Veronique van gemaakt. Natuurlijk niet wetende dat er ooit nog RTL Veronique zou komen. 🙂
 2. Wat was het laatste moment dat je hebt gehuild?
  Poeh goede vraag. Ik denk dat de laatste keer is geweest toen ik ontzettend veel pijn had, en even niet meer wist wat voor of achter was. Gelukkig dan wel altijd veel steun van mijn vriend.
 3. Heb je kinderen?
  Nee, absoluut niet en ik moet er ook zeker niet aan denken om kinderen te krijgen. Gelukkig denken Bryan en ik daar alletwee hetzelfde over en willen we alletwee geen kinderen. Ik heb geen geduld voor kinderen en ik zou ook in deze wereld echt geen kinderen meer op de wereld willen zetten.
 4. Als je iemand anders was, zou je dan vrienden met jezelf zijn?
  Ja ik denk het wel. Ik ben op zich best sociaal ingesteld en sta voor anderen klaar. Soms te veel voor anderen dat ik mezelf vergeet. Wel zou ik mezelf meteen zeggen dat ik meer aan mezelf moest denken. haha. 🙂
 5. Gebruik je sarcasme vaak? 
  Ja, sarcasme hoort echt bij me. Door mijn gezondheid gaat niet altijd alles zoals ik wil. Meestal maak ik er dan maar een sarcastische opmerking over. Een beetje zelfspot is het beste om op de been te blijven denk ik.
 6. Wat is het eerste wat jou opvalt aan mensen?
  Dat is toch heel vaak de kleding. Absurde kleding combinaties. Of de eeuwige trainingsbroek die je steeds meer in het straatbeeld ziet. En die ik dus echt afschuwelijk vind. Voor thuis op de bank oké, maar buiten… Nee, not done.
 7. Welke kleur ogen heb je?
  Blauw.
 8. Horror films of ‘happy endings’?
  Uhm een goede thriller mag dat ook? Happy endings zijn vaak zo zoetsappig, dat vind ik dan weer minder en horror is vaak weer te overdreven. Happy endings vind ik vooral leuk als het een komedie is waar ook vanalles mis gaat.
 9. Favoriete geuren?
  De parfum Her Aura van Van Gils en vers gebakken gebak.
 10. Wat is het verst dat je weg bent geweest van huis?
  Ik denk Mallorca. Een paar jaar geleden alleen op vakantie geweest en toen gekozen om 10 dagen naar Mallorca te gaan. Is me destijds erg goed bevallen.
 11. Heb je speciale talenten?
  Poeh goede vraag. Ik denk dat ik redelijk goed kan uitleggen, maar of dit een speciaal talent is? Ik maak regelmatig handleidingen voor mensen zodat ze dingen ook nog weten als ik er niet meer naast zit. Bijvoorbeeld dingen op de computer. Een stappenplan maken, zodat het ook uitgevoerd kan worden als ik gewoon thuis ben en niet ernaast zit. Qua uitleggen heb ik dan ook redelijk wat geduld en al vraagt iemand iets 3 keer, dan kan ik ook geduldig 3 keer wat uitleggen.
 12. Waar ben je geboren?
  In Heerlen in het ziekenhuis op 21 juli 1977.
 13. Wat zijn je hobby’s?
  Lezen natuurlijk, anders was dit blog er ook niet. Natuurlijk ook bloggen… Duh. 🙂 Wandelen met Pebbles, onze hond die sinds 8 Oktober 2016 bij ons is en sowieso bezig zijn met onze beestenboel en natuurlijk bakken. Heerlijk gebak recepten uitproberen en natuurlijk opeten. 🙂 Haha ik kan echt ook genieten van een goed stukje gebak.
 14. Heb je huisdieren?
  Ja, wij hebben 1 hond, Pebbles en 2 katten, Simba en Luna. Pebbles is vanuit Roemenië hierheen gekomen. Ik heb een blog geschreven toen Pebbles pas bij ons was, dus daar kun je alles over haar lezen. Simba hebben we gekregen toen we onze 2 andere hondjes nog hadden. Simba hebben we via Marktplaats. We wilden graag een kat, maar wel eentje die al zindelijk was. Dus eens op marktplaats gaan kijken. En zagen we Simba. Toen we hem zagen vonden we hem beiden erg mooi. Dus contact gezocht.. En het leuke is… Hij woonde toen nog in de straat, bij onze vorige woning in de buurt, en daar liepen we altijd langs Simba. En Bryan en ik zeiden toen al altijd tegen elkaar wat een mooi getekende kat. Dus toen we zagen dat het om deze kat ging, waren we meteen verkocht. Luna hebben we als kitten gekregen. We hadden gereageerd op een zusje van haar. Maar toen we daar kwamen wilde die niks van ons weten en Luna kwam meteen naar ons toe, dat vinden we toch wel belangrijk en toen besloten om voor Luna te gaan. En Luna is degene die ’s nachts echt komt knuffelen zodra ik even wakker ben. Echt zo leuk. Dit is echt mijn knuffelkontje.
 15. Heb je broers en/of zussen?
  Ja ik heb een oudere zus, Stephanie. Zij is sinds een tijdje bezig als zelfstandige boekhouder. Dus zoek je nog een boekhouder in de omgeving zuid-limburg? 😉 Neem gerust eens een kijkje op haar website.
 16. Wat wil je worden als je groot bent?
  Veel groter zal ik niet meer worden denk ik. Ik heb geleerd voor apothekersassistente. Dit heb ik ook met veel plezier gedaan totdat ik in 2008 in de WAO terecht kwam. Ik werkte toen in een bereidingsapotheek, dat wil zeggen dat je allerlei capsules, drankjes, medicatiecassettes, crèmes en zalfjes maakt die niet zomaar te koop zijn en die speciaal voor bepaalde patiënten gemaakt moesten worden. Echt leuk en afwisselend werk. Als ik nu nog eens aan het werk zou gaan denk ik dat ik eerder iets met computers zou gaan doen. Bijvoorbeeld websites bouwen of op een helpdesk werken.

  Bron: www.gelre-apotheek.nl
 17. Wie was je eerste beste vriendin?
  Poeh op de basisschool had ik verschillende vriendinnen. Met ze allemaal eigenlijk geen contact meer.
 18. Hoe lang ben je?
  Volgens mijn Identiteitskaart 1,78m maar volgens mij is dat iets overdreven en zal ik iets van 1,75 of zo zijn.
 19. Grappigste moment tijdens school?
  Oh dat is al een hele tijd geleden. Maar wat altijd wel leuk was… Tijdens de praktijklessen op mijn vervolgopleiding maakten we soms eigen bedachte drankjes of creme’s. Met de mooiste kleurtjes of drankjes die ontzettend schuimden, dat was altijd wel lachen.
 20. In hoeveel landen ben je geweest?
  Ik gok 8 landen, maar het kan best zijn dat ik een of ander reisje vergeten ben.
 21. Wat was je favoriete en slechtste vak tijdens de middelbare school?
  Mijn favoriete vak was wiskunde. Dit vond ik echt leuk om te doen en doordat ik het ook snapte hoefde ik erg weinig voor te leren. Dat is natuurlijk altijd fijn. Mijn minst favoriete vak was Frans. Hier kon ik echt geen touw aan vast knopen en ik was dan ook heel erg blij toen ik dit vak kon laten vallen en ik geen Frans meer hoefde te leren.
 22. Wat is je favoriete drankje en dier?
  Mijn favoriete drankje is toch wel Cappuccino. Hier kan ik echt wel van genieten. Vooral als het buiten koud is en ik met een goed boek op de bank zit. Dan mag een kop cappuccino natuurlijk niet ontbreken.
  Mijn favoriete dier… Hond en kat toch wel. En dan vooral die van mezelf. Haha En de hondjes die ik gehad heb en helaas heb moeten laten inslapen. Maar buiten mijn eigen huisdieren denk ik dat mijn voorkeur vooral uitgaat naar doodshoofdaapjes. Die zijn zo lekker eigenwijs. Dat vind ik echt superleuk.
 23. Wat zijn je favoriete YouTubers?
  Geen enkele, wat dat betreft ben ik denk ik echt ouderwets. Ik heb niks met YouTube. Ik kijk wel eens een keer een YouTube filmpje, maar ben op geen enkel kanaal geabonneerd.
 24. Welke naam zou jij je kinderen geven?
  Geen enkele. Ik moet er niet aan denken dat ik kinderen zou krijgen. Dus heb me ook nooit bezig gehouden met kindernamen. Ik denk dat ik me eerder druk zou maken over de naam van een huisdier als de naam van een kind. 🙂
 25. Wat zijn je slechte gewoontes?
  Ik kan nogal direct zijn en dat waardeert niet iedereen. Ik ben best wel een chaoot. Ik heb zelf orde in mijn chaos, maar ik kan me voorstellen dat dit voor een ander soms irritant is. En ik kan behoorlijk eigenwijs zijn…

Dit waren alweer de 25 vragen van deze tag, heb jij nog dingen die je graag van mij wilt weten? Stel je vragen in de reacties!

Ik zou graag Sherry Masters van Beauty and Books en Andrea de Jong van Happy Mamma Life willen nomineren om de Get to know me tag ook in te vullen. Maar natuurlijk mogen anderen deze tag ook invullen. Laat dan ook je link in de reacties achter. Ik vind het altijd leuk om zo’n tags te lezen en bloggers te leren kennen.

De originele vragen vind je hier, ik heb de 25 vragen gebruikt die Serah van Studerend Leven gebruikt heeft, maar je kunt natuurlijk ook de 30 originele Engelse vragen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge