Feest! Koukleum’s geocache bestaat 1 jaar

Zoals we eerder al schreven wilden we, bij onze minibieb een geocache maken. Meteen wat bekendheid van de minibieb en mensen bij de minibieb trekt mensen naar de minibieb was ons idee. En over drukte bij onze minibieb hoeven we in ieder geval niet te klagen. De minibieb loopt goed en er is aardig wat verloop van de boeken en de gebruikers zijn enthousiast over de minibieb.

Wij vieren feest!

Ondertussen bezit onze minibieb al één jaar een geocache. Wij zijn altijd fan van cijfertjes en kunnen jullie dus vertellen dat Koukleum’s geocache al 126 keer gevonden en gelogd is. De reacties zijn zo leuk en positief en daar worden wij natuurlijk altijd erg blij van.

Jullie kunnen mee vieren!

Bezoeken jullie, en loggen jullie, onze Koukleum’s geocache, tussen 10 en 16 augustus 2020, dan mag je bij ons aanbellen en ontvang je de enige echte Koukleum’s woodie. Hoe leuk is dat!?
Natuurlijk kan het zijn dat wij niet thuis zijn. Geen probleem. Stuur ons dan even een berichtje in de Geocaching-app en wij zorgen ervoor dat er kosteloos een woodie jouw kant opkomt.

Let wel op, er gelden een aantal regels:

  • deze actie loopt zolang wij woodies op voorraad hebben.
  • Geldt alleen als je nog niet eerder gelogd hebt bij onze cache.
  • Per account geldt 1 woodie.
  • Natuurlijk is het de bedoeling dat je zelf bij de cache bent of bent geweest om te loggen.

Wat is een woodie?

Voor diegene wat nog niet weten wat een woodie is. Woodies of wooden coins, zoals ze ook wel genoemd worden, zijn houten ronde schijfjes die je kunt verzamelen. Je kunt op zo’n woodie een eigen ontwerp laten printen of graveren waardoor het een echt verzamelobject wordt. Zo krijg je je unieke en originele woodie. En zo hebben verschillende geocachers eigen woodies. Onze woodie bevat natuurlijk onze ijsbeer. Maar je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt op een woodie bedrukt. Zo heb je bijvoorbeeld ook woodies voor de eerste drie vinders van de cache. Je kunt bijvoorbeeld een woodie laten maken die bij een bepaalde cache hoort enz. Veel geocachers verzamelen ze en lijsten ze in en hangen ze op een leuke plek aan de muur. Dat willen wij op den duur ook nog gaan doen.

One thought on “Feest! Koukleum’s geocache bestaat 1 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge