Elsbeth Witt – Barista Zoete inval

Zoete inval

Informatie die te lezen is op de achterflap: Iris lijkt het goed voor elkaar te hebben: leuke vriend, mooi huis, afgestudeerd en op zoek naar een baan als psycholoog. Tot die tijd werkt ze bij Barista!. Onverwacht wordt ze overweldigd door intense gevoelens voor haar baas Luigi, en ontdekt ze dat ze helemaal geen psycholoog wil worden, maar liever de hele dag muffins en taarten bakt. Lukt het Iris het roer om te gooien, of blijft ze braaf aan de verwachtingen voldoen? Zoete inval is het tweede deel in de Barista!-reeks.

Ik heb een behoorlijke leesdip gehad. Door slechte concentratie echt geen puf om te lezen. Maar om de slapeloze nachtjes toch nog iets te doen te hebben. Het ebook van Elsbeth Witt maar eens op de ipad en iphone gezet. Voordeel daarvan is dat de app iBooks synchroniseert met de iphone en ipad. Dus of ik nu de ipad of de iphone pak ik zie gelijk waar ik gebleven was. Super handig dus.
Door de gemakkelijke schrijfstijl van Elsbeth had ik al erg genoten van het eerste deel van de Barista! serie, namelijk Koffie Verkeerd. Dus ideaal om uit mijn leesdipje te komen.

in Zoete inval wordt er verder ingegaan op het leven van Iris. Je komt ook de andere personen uit Koffie verkeerd weer tegen. De schrijfstijl is ook in dit deel weer heel luchtig en makkelijk leesbaar. Het is een echte chicklit en als je van het chicklit-genre houdt dan moet je deze boeken echt lezen. Door het open einde word je ook nu weer heel nieuwsgierig naar deel 3.

Gegevens van dit boek:
Titel: Barista Zoete inval
Auteur: Elsbeth Witt
Uitgeverij: Xander uitgevers
Aantal pagina’s Paperback: 199
Aantal pagina’s E-book: 128
ISBN Paperback:9789401601856
ISBN E-book: 9789401601870
Prijs Paperback:€ 12,50
Prijs E-book: € 3,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge