Elsbeth Witt – Barista Troost

Troost

Informatie die te lezen is op de achterflap: Sophie was als tiener superintelligent, onwijs mooi, sportief en kon zingen als Beyoncé. Maar ondanks alle talenten werkt ze nu, acht jaar later fulltime bij Barista! en is haar leven alles behalve glamorous. Als op een dag een oude bekende de koffiebar binnen komt lopen, slaat haar hart over. Oude gevoelens komen naar boven, maar ook dreigt haar grootste geheim aan het licht te komen. 

Waarom heeft Sophie nooit iets met haar vele talenten gedaan? Durft ze te kiezen voor de liefde en zich over haar schaamtegevoel heen te zetten? Of heeft ze vrede met een liefdesleven op een heel laag pitje?

Na het lezen van de eerste 2 delen van deze reeks was ik natuurlijk erg benieuwd naar dit deel van de Barista serie. Net als deel 1 eindigde ook deel 2 met een gigantische cliffhanger. Sophie blijkt een dochtertje te hebben Yasmina. In dit derde deel lezen we hier natuurlijk meer over.

Het lijkt in het begin erg voorspelbaar te worden. Mathijs (De broer van Laura) komt ten tonele en blijkt van vroeger af al een zwak voor Sophie te hebben. Wat dus ook voor aardig wat vuurwerk zorgt. Echter doordat Yasmina naar haar vader begint te vragen, gaat Sophie ook op zoek naar de vader van Yasmina. Hierdoor krijg je toch wel een spanning door de vraag voor wie gaat Sophie kiezen en vooral door de niet zo positieve reacties van Laura en Nadia op de vader van Yasmina. Dit maakt het een heel leuk verhaal. En ik vond het weer erg jammer dat ik het boek uit had. Helaas is dit het laatste deel van de Barista serie. En ik hoop dat Elsbett Witt snel weer met een leuk boek of reeks komt. Want door de leuke, vlotte schrijfstijl is het een genot om te lezen.

Gegevens van dit boek:
Titel: Barista Troost
Auteur: Elsbeth Witt
Uitgeverij: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s Paperback: 229
Aantal pagina’s E-book: 140
ISBN Paperback: 9789401601818
ISBN E-book: 9789401601733
Prijs Paperback: € 15,49
Prijs E-book:€ 3,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge