Elsbeth Witt – Barista Koffie verkeerd

Koffie verkeerd

Informatie die te lezen is op de achterflap:Laura weet precies hoe haar toekomstige vriend eruit zal zien: hij heeft blonde krullen en blauwe ogen. Dat vertelt ze haar vriendin Iris, die net als Laura bij koffiebar Barista! werkt. En toch raakt ze ineens compleet in de war van een donkere man met bruine ogen die een paar keer per week koffie komt halen. Ze zou toch niet ineens op een heel ander type vallen, en is deze mysterieuze man misschien echt de ware…?

Het boek was makkelijk leesbaar. Het is een echte chicklit. De hoofdstukken waren redelijk kort maar eigenlijk liepen de hoofdstukken goed in elkaar over. Dus dat was wel erg prettig. Wat ik wel jammer vond dat hoofdstukken soms voorafgegaan werden door een lege pagina. Doordat het boek makkelijk en fijn leest vorderde je al snel in het boek en door de lege pagina’s er tussen ging het nog sneller. Maar ondanks dat het niet zo’n dik boek was las het heerlijk weg en werden de hoofdpersonen goed neergezet. Je leert ze echt kennen. Daarnaast wordt de voorliefde voor koffie ook duidelijk. Ook wel logisch als je in een koffiebar werkt.

De hoofdpersoon Laura wordt een beetje neergezet als een niet zo’n snugger type wat betreft de liefde. Volgens haar is er een type waar ze verliefd op kan worden. Als ze dan een mysterieuze man tegen komt die net het tegenovergestelde is van haar type denkt ze dat ze niet verliefd kan zijn op deze man.
Je had door de schrijfstijl het gevoel dat je echt in Barista aanwezig was en alles echt meemaakte. Wat dus erg goed is van de schrijfster.

Tijdens het lezen van het boek moest ik heel erg denken aan de serie van Chantal van Gastel met Isa en Ruben in de hoofdrol. Waar ik destijds ook erg van genoten heb.

Door het onverwachte einde word je nieuwsgierig naar de twee andere delen van Barista.

Gegevens van dit boek:
Titel: Barista Koffie verkeerd
Auteur: Elsbeth Witt
Uitgever: Xander uitgevers
Aantal pagina’s paperback: 206
Aantal pagina’s E-book: 133
ISBN Paperback: 9789401601825
ISBN E-book: 9789401601740
Prijs Paperback: € 9,75
Prijs E-book: € 3,99

Dit boek is  o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge