Drink jij genoeg?


Van Ulla ontving ik de Ulla om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hier wil ik Ulla hartelijk voor bedanken.

Informatie die op internet te vinden is over Ulla (vrij vertaald):
Verbeter je water drink gewoontes
Ulla past om iedere fles
Slim & mooie gadget om drinken te bevorderen
Merkt wanneer je vergeet te drinken
Zorgt er voor dat je gehydrateert, fit en gezond blijft.

Ik was erg benieuwd naar de Ulla. Ik dacht altijd dat ik meer dan voldoende dronk, dus ik was wel benieuwd of dit werkelijk zo was toen ik deze gadget kreeg.

De Ulla zit in een klein doosje. En als je hem uit het doosje haalt zie je dat het maar een kleine leuke gadget is. De Ulla zelf heeft een soort ei-vormig formaat. Het bovenste gedeelte is doorzichtig en het onderste gedeelte is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik heb de Coral Green. Er zit een elastisch bandje bij, waarmee je de Ulla vast kunt maken aan je flesje of breed glas. Smalle glazen is het bandje helaas te breed voor en blijft hij dus niet bij zitten.

Ik drink veel ranja, omdat water alleen op den duur echt gaat vervelen qua smaak. Dus ik wissel dit af met 2 verschillende ranja smaken. Dus ik heb de Ulla om het flesje van de ranja gedaan en neergezet. Ik ben gewoon zoals altijd mijn dingetjes gaan doen. Aan de laptop gaan werken, lezen enz. en wat me meteen opviel… Ik drink helemaal niet zo veel. Hier schrok ik wel van. Ik drink blijkbaar best veel in een keer, maar kan dan ook best een halve dag niks meer drinken. Niet echt handig. Je wordt door de Ulla herinnert dat je moet drinken doordat er een lampje gaat flikkeren. Dat valt echt wel goed op. Zelfs als je goed in een verhaal van een boek zit, zie je het geknipper nog en word je even uit je verhaal gehaald om te drinken. Ik merk dat ik nu vaker ben gaan drinken, maar wel kleinere slokjes neem dan eerst. Maar je drinkt wel geregelder gedurende de dag en dat geeft wel een prettig gevoel. Het zorgt er voor dat je niet bijvoorbeeld, zoals ik eerst deed tegen de avond veel drink en overdag bijna niks. Nu verdeel ik het drinken echt netjes over de hele dag.

Ik vind Ulla echt wel een uitkomst, vooral als je ergens mee bezig bent. Ik vergeet dan regelmatig te drinken en dankzij het geknipper van de Ulla wordt je er bewust van gemaakt dat je moet drinken en doe je dat dus ook vaker. Ik merk dat ik nu al vaak zoiets heb, oh even wat drinken anders gaat Ulla dadelijk weer knipperen. 🙂 Dus dat zorgt ervoor dat ik Ulla voor wil blijven. En dus er voor wil zorgen dat Ulla niet knippert.

Wil je ook meer bewust worden van het drinken wat je in de loop van de dag doet, en dit toch wat beter verdelen over de dag, dan raad ik je Ulla zeer zeker aan. Deze handige gadget heeft ervoor gezorgd dat ik nu bewuster ben van het drinken en drink ik dus ook vaker als ik ergens mee bezig ben.

Ulla is verkrijgbaar bij Ulla, als enkele verpakking of voordeelverpakkingen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge