Dekbedovertrek Nightlife Hugs & Kisses – Grijs


Ik werd door Dekbed-discounter benaderd of ik een samenwerking wilde doen samen met hun. Dit zag ik zeer zeker wel zitten en ik wil Dekbed-discounter dan ook bedanken voor deze mogelijkheid.

Dekbed-discounter is een webshop met allerlei soorten dekbedovertrekken, hoeslaken, dekbedden, spreien, badtextiel en matrassen. Zeer uitgebreid dus wat betreft artikelen die te maken hebben met het bed.

Ik heb gekozen voor het Nightlife Hugs  & Kisses grijs dekbedovertrek. Aangezien ik 2 eenpersoons dekbedden heb, anders heb ik geen deken en heeft mijn vriend zich helemaal in de deken ingerold, en aangezien ik een koukleum ben (vandaar mijn sitenaam ook) hebben we dus gekozen voor 2 aparte dekens.
Ik heb dan ook gevraagd of ik 2 eenpersoons dekbedovertrekken kon bestellen en dat was geen enkel probleem.

Na mijn bestelling krijg je netjes een mailtje met de bestelbevestiging en daarna ook nog een mailtje als het pakketje verzonden is met de 3S code, zodat je het pakket ook netjes kunt volgen. Zelf vind ik dat altijd wel prettig omdat je dan weet hoe laat je de postbezorger kunt verwachten.

Het pakket is goed verpakt. De dekbedovertrekken zitten netjes in plastic verpakt. Met een karton ervoor waarop een foto staat van het dekbed wat je besteld hebt.

Dit dekbedovertrek is van 100 % percal katoen. Katoen mag percal katoen genoemd worden als de thread count (tc) hoger is dan 200. Thread counts wil zeggen het aantal draden per inch (2,54 cm). In de regel geldt: hoe meer draden hoe beter de kwaliteit. Percal katoen is dus een betere kwaliteit katoen door de hogere aantal draden.

Ik ben de dekbedovertrekken natuurlijk ook uit gaan pakken. Want natuurlijk wil je ook altijd ervaren hoe het dekbed voelt en uitziet. Het dekbed heb ik wel eerst gewassen. Door het verpakken en dergelijke vind ik het altijd frisser om het eerst te wassen. Ik heb het op 30 graden gewassen en ook gewoon in de wasdroger gedaan. Dit ging ook zonder problemen. Alleen staat op de verpakking dat het dekbedovertrek strijkvrij is, echter heb ik het dekbedovertrek wel gestreken. Ik weet niet of dit komt doordat ik het in de droger gedaan heb, of dat het strijkvrij niet geheel klopt. Want er zaten toch aardig wat kreukels in.

Wat ik persoonlijk wel jammer vind, is dat het dekbedovertrek maar aan 1 kant bedrukt is. De andere kant is gewoon grijs en heeft dus niet de mooie stoere look die het dekbedovertrek aan de zichtbare kant heeft. Nu zie je dit natuurlijk niet als het bed opgemaakt is, echter zie je het wel als je in het bed ligt, of het bed openklapt. Als het bed opgemaakt is, is het een stoere uitstraling.

Natuurlijk is het ook wel belangrijk, hoe de stof aanvoelt als je in je bed ligt. Wat meteen opvalt is, is dat de stof lekker aanvoelt. En wat mij heel erg opviel was, dat de stof koel is, en de warmte goed absorbeert als je het warm hebt, maar voor mij, als koukleum, was de stof toch best warm. Wat ik erg aangenaam vind. Het dekbedovertrek valt fijn over je heen door deze stof en je voelt dat het een goede kwaliteit stof is.

Conclusie: Het dekbedovertrek Nightlife Hugs & Kisses – Grijs is een dekbedovertrek wat in werkelijkheid net zo goed uit ziet, als op de foto’s op de site van dekbed-discounter. De stof voelt erg fijn aan en is van een erg goede kwaliteit. Het voelt stevig aan en de stof neemt de warmte op tijdens het slapen en zorgt dat je je prettig voelt tijdens het slapen. Ik ga zeker nog vaker een dekbed van deze kwaliteit bij Dekbed-discounter kopen.

Heb je ook interesse in een dekbed van Dekbed-Discounter? Neem dan eens een kijkje op hun site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge