Dekbed overtrek Living Comfort

Op de website van Glamourmoes kon je in de kerstperiode aan een winactie meedoen waar je kans maakte op een dekbedovertrek van Living Comfort. Ik kreeg na een tijdje een mailtje dat ik de winnaar bleek te zijn van deze winactie. Ik was natuurlijk superblij. Ik wil Marloes van Glamourmoes en Living Comfort dan ook hartelijk bedanken voor dit dekbed overtrek.

Informatie over Living Comfort: Dekbedovertrekken en hoeslakens vind je bij LivingComfort Textiel. Dekbedden, hoeslakens en dekbedovertrekken hebben wij in verschillende maten en designs. Van luxe dekbedovertrekken tot goedkope dekbedovertrekken, je vindt ze allemaal in onze online dekbedovertrek winkel.

Ons grote assortiment dekbedovertrekken bestaat uit merken zoals Dreamhouse Bedding, Sleeptime en Primaviera Deluxe. Hiermee kan je je slaapkamer net wat extra’s geven om hem helemaal af te maken. Niet alles voor volwassenen hebben wij dekbedovertrekken, ook hebben we een ruime keus in kinderdekbedovertrekken van bijvoorbeeld Frozen, Spiderman en andere superhelden.

Omdat ik geen tweepersoons dekbed heb, want dan zou Bryan mijn dekens denk ik altijd inpikken. ūüôā Hebben we gewoon twee √©√©npersoons dekbedden. Dit werkt perfect. Na mijn vraag of ik ook twee √©√©npersoons dekbed overtrekken zou mogen uitzoeken is Marloes zo lief geweest om dit voor mij na te vragen. Nogmaals dankjewel. Dit mocht van Living Comfort. Dus ik ben snel twee eenpersoons dekbedovertrekken gaan uitzoeken.

Ik zocht in eerste instantie de “He and She Puzzle Black” uit. Deze vond ik wel erg mooi, maar helaas was deze niet meer te krijgen in √©√©npersoons. Dus snel een andere uitgezocht. Dit werd de “DBO DHB GER Tourville Grey“.

De informatie die Living Comfort over dit dekbedovertrek op de website heeft staan is veelbelovend: Het Dreamhouse Bedding Tourville dekbedovertrek in de kleur grijs is gemaakt van katoen (Renforce). Het Dreamhouse Bedding Tourville dekbedovertrek in de kleur grijs is gemaakt van katoen (Renforce). Een dekbedovertrek van Renforce katoen bestaat uit 100 % dichtgeweven katoen. Dit materiaal zorgt ervoor dat het dekbedovertrek lekker zacht en koel aanvoelt, maar in de winter wel behaaglijk warm is. Het materiaal ademt en is vochtabsorberend. Het Tourville dekbedovertrek wordt geleverd met een bijpassende kussensloop van 80×80 cm. De tweepersoons dekbedovertrekken zijn voorzien van 2 kussenslopen. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in een standaard 2-persoons maat van 200×200 cm en een Duitse 1-persoons maat 135×200 cm.

Wat ik vooral mooi vind, is de kussensloop van 80 x 80 cm. Vaak heb je hier toch een kleinere maat kussenslopen.. Wij hebben kussens van 60 x 70 cm en in veel kussenslopen moet ik de kussens echt inproppen en heb je eigenlijk niet de benodigde ruimte. Bij deze kussensloop heb je genoeg ruimte en kun je de kussens met gemak in krijgen.

De stof van dit dekbedovertrek voelt lekker aan. Het is zacht katoen. Toen ik het uit de kast pakte voelde het koel aan, maar als je er onder ligt, is het toch behaaglijk warm, vooral met de koude nachten die we nu hebben. Wat ik sowieso fijn vind, is dat het dekbedovertrek gesloten wordt met ritsen. Hierdoor heb je nooit het probleem dat je dekbed uit het overtrek komt.
De print die op het dekbed staat vind ik erg mooi. De Eiffeltoren staat er op, van dichtbij lijkt de afdruk wat wazig, maar van een afstandje heb je daar geen last van. Dit vind ik, vooral bij een dekbed, wel mooi passen. De tekst “Avenue de tourville” geeft de print een romantisch gevoel. De achterkant van dit dekbed is geel wit gestreept. Dit vind ik ook erg leuk. Normaal heb je vaak dat de achterkant een effen kleur heeft en dit vind ik altijd toch een beetje goedkoop uitzien. Door het streepdessin heb je toch ook aan de andere kant nog een vrolijk dessin als je het bed open klapt.

Ik ben erg tevreden over dit dekbedovertrek en zal deze nog vaak gaan gebruiken om onder te slapen.
Ben je zelf ook op zoek naar een dekbedovertrek? Neem dan zeker eens een kijkje bij Living Comfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge