De Purpuz planner

Op Facebook kwam een oproep langs wie de Purpuz planner wilde uittesten en hier iets over wilde schrijven. Ik was wel nieuwsgierig naar de Purpuz planner en heb dus gereageerd. Ik wil Clen Verkleij dan ook hartelijk bedanken voor het mogelijk maken voor deze samenwerking.

Informatie over de Purpuz planner: Heb je ook een droom, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om je doelen te behalen? En heb je moeite met plannen? Je baalt ervan dat je dit jaar weer niet verder bent gekomen. Dat je nog steeds niet in vorm bent. De Purpuz planner biedt een unieke oplossing. De Purpuz is de 1e agenda die in zijn geheel is ontworpen om jou je doelen te laten behalen. De planner helpt je doelen te stellen. Je doelen te plannen en deze te halen. Krijg meer zelfvertrouwen. Heb betere relaties. Vergroot je Geluk en Succes met de Purpuz. De 8 Purpuz tools helpen je hiermee.

Ik had al een aantal positieve berichten gelezen over deze Purpuz planner, dus ik was wel benieuwd of dit ook iets voor mij zou zijn. Ik ben soms best chaotisch en ondanks dat ik sinds 2008 in de WAO zit, vanwege een spierziekte, merk ik dat ik toch regelmatig nog tijd te kort kom en sowieso mijn rustmomenten dan oversla. Daarnaast klonk het heel mooi dat je met deze planner veel bewuster met je doelen bezig zou zijn. Dat leek me ook wel een goed streven, want ik heb regelmatig doelen, maar mijn chaotische ik zorgen er dan weer voor dat die ergens in een hoek belanden.

Clen Verkleij, de man achter de Purpuz Planner, was vroeger erg succesvol als rechterhand van de directeur en zijn leven was fantastisch, maar hij was te ver over zijn grenzen gegaan en kreeg een burn out… Zijn balans was verstoord tussen gezond leven en zijn doelen. Hij besloot naar een coach te gaan. Samen met zijn coach heeft hij zijn leven weer op orde gekregen en uiteindelijk heeft hij besloten dat iedereen toegang moest kunnen krijgen tot de tools van zijn coach… . Zodat ieder mens meer gebalanceerd, gelukkig en succesvol kan leven. Zo is de Purpuz planner ontstaan.

De Purpuz planner is veel meer dan een agenda. Het is een lifechanger.
Voorin staat een duidelijke uitleg hoe de planner werkt. Het belangrijkste van de purpuz planner is om inzicht in je dromen te krijgen en je dromen om te zetten in een planbaar doel.

Wat meteen opvalt is de grootte van de planner. Deze is groter dan een normale agenda, en om hem op je bureau neer te leggen ideaal, maar ik vind hem minder ideaal om hem in je tas mee te nemen. Door de grote en het gewicht moet je je tas hier al op aanpassen.

Iedere maand begint met een maandplanner. Hier kun je globaal je afspraken op schrijven en zet je neer met wie je die maand afspreekt, waar je deze maand naar toe wilt, of je ergens mee wilt experimenteren en of je bepaalde maanddoelen hebt. Ook heb je hier creatieve ruimte waar je je helemaal kunt uitleven, aantekeningen maken, kleuren, tekenen, doodlen enz.

Dan krijg je je weekdoelen. Wat ik erg leuk vind, is dat er iedere week een quote in de zijlijn staat. Hierdoor heb je een spreuk waar je die week over na kunt denken en eventueel  iets mee kunt doen. Ik probeer wel om die week extra aandacht aan de quote te besteden. Sommige quotes heb ik ook eerlijk gezegd niks mee, of zijn zo vanzelfsprekend dat ik dit sowieso al doe, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders.
Je hebt bij de weekplanning genoeg ruimte om te schrijven wanneer je een afspraak hebt.
Onderaan heb je ruimte voor je lijstjes. Je to-do lijstjes voor prive dingen en voor werk dingen. En op de rechter pagina heb je dan weer creatieve ruimte, waar je een eigen invulling aan kunt geven.

Aan het einde van iedere maand krijg je “Vragen aan jezelf”. Waarbij je terug kijkt op de afgelopen maand, stil staat bij het heden en vooruit kijkt. Dit zorgt er wel voor dat je focust op waar je met je doelen staat en of je je doelen nog steeds haalbaar zijn.

Helemaal achteraan vind je het werkboek, waarbij je je dromen kunt uitwerken.

Ik persoonlijk vind de Purpuz planner iets te groot en uitgebreid, maar ik denk als je een eigen bedrijf hebt, en heel serieus je dromen na jaagt. Ik zelf ben denk ik niet serieus genoeg bezig met dromen waarheid te laten worden. Als je echt je dromen wilt realiseren en hier een goed stappenplan bij wilt hebben dan raad ik je deze Purpuz planner echt aan. Je hebt genoeg ruimte om al je afspraken in te schrijven en door het werkboek, kun je je dromen echt waarheid laten worden. Ik denk dat over de Purpuz planner echt goed nagedacht is en dit is echt veel meer dan een standaard agenda.

De Purpuz planner 2018 is natuurlijk ook verkrijgbaar o.a. bij Purpuz planner of Bol.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge