De dief en minibieb. Wat een bijzonder cadeau!

Normaal zijn wij van het uitdelen van cadeautjes, want als wij naar een boekpresentatie gaan nemen wij altijd een lekker stuk chocolade mee voor de auteur die zijn of haar nieuwe boek presenteert. Ook organiseren wij vaker winacties, hier op onze website, waar jullie altijd met erg veel enthousiasme aan mee doen.

Zoals iedereen wel weet hebben wij afgelopen zaterdag de eerste editie van Koukleumen in de HuB georganiseerd. Een boekenevenement waarbij wij 35 auteurs mochten ontvangen en gelukkig ook de nodige lezers. Wij hebben echt genoten. Vooral van alle cadeautjes. Van een grote bos bloemen, tot een nachtje weg. En één cadeautje willen we graag met jullie delen.

Een paar dagen voor het evenement popte opeens een melding op onze telefoons naar boven dat we getagd waren in een bericht. Dat gebeurt natuurlijk wel vaker, maar nieuwsgierig als we zijn, moesten we toch even kijken. En wat bleek… Saskia M.N. Oudshoorn, Lisanne Stam, Isabelle Paz Soldan en Renée Olsthoorn hadden een speciaal verhaal voor ons geschreven. En wat voor verhaal. Geweldig. Het verhaal gaat over Ryan en Verona die samen in hun voortuin een minibieb hebben. Laten wij dat nu ook hebben… Maar in het verhaal verdwijnen er steeds feelgood boeken uit de minibieb. Waar blijven deze toch? Natuurlijk gaan Ryan en Verona op onderzoek uit. En Saskia, Lisanne, Isabelle en Renée hebben gedegen onderzoek gedaan, want ze hebben heel wat feitjes uit ons leven toegevoegd in het verhaal. Echt we hebben genoten van het verhaal en zullen dit ook nog vaak gaan herlezen. Dit is zo’n leuke herinnering. Dit boek is te downloaden op Kobo, maar we kregen hier aardig wat vragen over, hoe dit nu moest als ze geen Kobo Plus hadden en om het voor jullie makkelijker te maken hebben de dames ons het bestand gegeven zodat jullie hem hier kunnen downloaden. Alweer zo lief van hun.

Dus heb je De dief en de Minibieb nog niet gelezen… Ga het zeker doen. Want hij is superleuk om te lezen. Je kunt hem hier downloaden (PDF bestand). Het is voor ons, en natuurlijk ook voor de auteurs, leuk als jullie aangeven dat jullie hem gelezen hebben. Dat kan hier onder in de reacties of bijvoorbeeld op Hebban.

We willen Saskia, Lisanne, Isabelle en Renée nogmaals heel hartelijk bedanken voor dit superleuke verhaal. Ook willen we alle auteurs die aanwezig waren bedanken voor het geweldige cadeau dat wij ontvangen hebben. Dit was absoluut niet nodig, maar vinden we stiekem toch wel erg leuk. 😀 Wij vinden het leuk om jullie als auteur een podium te bieden en we hebben volgens mij met ons allen een gezellige middag gehad en daar draait het om.

Op naar een volgende editie van Koukleumen in de HuB!

4 thoughts on “De dief en minibieb. Wat een bijzonder cadeau!

  1. Omdat ik toch ziek thuis zat te zitten, had ik bij binnenvliegen van de @mail de tijd genomen om dit verhaal te lezen; de titel maakte mij zeer nieuwsgierig. Ik kon mijn lachen soms niet bedwingen. Mooie feel good story met een happy end. Bijzonder cadeautje voor Koukleum. En voor alle volgers. Ik ben benieuwd wat dit doet met de minibiebjes in de straten.Complimenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge