De Crime Compagnie viert feest en wij mogen mee feesten!

Gisteren zijn wij afgereisd naar het mooie Utrecht waar in de bibliotheek de Avond van het spannende boek werd gehouden. Super leuk om zoveel boekfanaten bij elkaar te zien. Ook waren de dames van De Crime Compagnie aanwezig en wij ontvingen van hun vijf exemplaren van ‘Nr. 10’, de verhalenbundel met spannende verhalen van verschillende auteurs van De Crime Compagnie. Dit boek is ter ere van hun 10 jarig bestaan verschenen en de verhalen zijn echt spannend. Wie wil dit boek nu niet in zijn of haar boekenkast hebben staan? Wij willen de De Crime Compagnie natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van deze winactie-exemplaren.

Jubileumbundel

Tien jaar!
De Crime Compagnie brengt al jaren misdadig goede thrillers van Nederlandse bodem. Ter ere van ons tienjarig jubileum schreven de auteurs van De Crime Compagnie een kort spannend verhaal.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Geef antwoord op: Waar werd de avond van het spannende boek dit jaar gehouden?
  • Stuur het antwoord in een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Nr. 10’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

Per woonadres 1 inzending. Meerdere inzendingen per adres worden verwijderd.

Deze winactie loopt tot en met 17 juni 2022. De maandag hierop volgend zullen we de winnaars bekend maken.

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge