Daniëlle Bakhuis – Wraak

Wraak

Informatie die te lezen is op de achterflap: Ik voel hoe mijn keel dik wordt. Nog even en ik begin te huilen. Hoe kan hij dit grappig vinden? Snapt hij dan niet dat dit allang niets meer met geintjes te maken heeft?

Als Frederique haar relatie met Sven uitmaakt, is hij zo ontzettend kwaad op haar dat hij een filmpje op internet zet
waar ze niet bepaald blij mee is. Iedereen op school heeft het erover. Wat moet Frederique doen? Negeert ze het? Of neemt ze… wraak?
Dit is echt een boek voor de jeugd van 12-16 jaar zoiets. Die op de middelbare school zitten en zich heel goed zullen herkennen in het boek. In het boek draait het eigenlijk vooral om Frederique. Zij heeft het uitgemaakt met Sven, maar 2 uur later verschijnt er een video van Sven dat hij het uitgemaakt heeft en dat meiden op date met hem kunnen krijgen en dat ze de ex van Sven kunnen zien door te klikken en dan komen ze op de Hyves (wat tegenwoordig dus echt niet meer bestaat) van Frederique uit. Hierop voelt Frederique zich heel rot en bedenkt ze een wraakactie die weer een nieuwe wraakactie uitlokt van Sven enz. Eigenlijk draait het hele boek alleen maar over wraakacties. En wat dit met Frederique doet. Het boek leest vrij gemakkelijk en is echt voor jeugd geschreven. Het boek is wel erg dun, ik had hem vrij snel uit. Er wordt nergens echt diep op ingegaan, maar denk dat dit, gezien de leeftijd waar het boek voor gedacht is, ook niet de bedoeling is.
Al met al een vermakelijk boek om te lezen.

Gegevens van dit boek:
Titel: Wraak
Auteur: Daniëlle Bakhuis
Uitgever: Uitgeverij Ploegsma b.v.
ISBN: 9789021669717
Prijs: € 7,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge