Daniëlle Bakhuis – Verliefd… en nu?

Verliefd en nu

Informatie die te lezen is op de achterflap: Ik weet dat hij me leuk vindt. Hij heeft gezegd dat hij verliefd op me is. Maar we zijn ondertussen alweer drie weken verder. Hallo? Is het nu aan? Of niet?
Maud en Raoul hebben gezoend. En nu? Welkom in de tussenfase. Bestemming: onbekend. Maar Maud wil juist graag weten waar ze aan toe is.

Ik weet niet wat ik verwacht had, maar dit niet. Ze doet zo lauw, haast koud. Ik snap er niets van. In een keer is haar hele stemming omgeslagen.
Raoul kan geen hoogte krijgen van Maud, wat is er met haar aan de hand? Ze kan soms plotseling zo afstandelijk doen! En van wie krijgt ze toch de hele tijd sms’jes?

Een jongen en een meisje. Allebei verliefd, maar de verschillen blijven groot. In deze jeugdroman lees je haar kant én zijn kant van het verhaal.
De cover laat een stelletje van achteren zien in een zomerse setting. Dit geeft me een vrolijk gevoel. Het verhaal gaat over Raoul en Maud. Ze zijn verliefd op elkaar maar vragen zich beiden een beetje af of ze nu iets met elkaar hebben. Je krijgt om en om een hoofdstuk van Raoul en dan een hoofdstuk vanuit Maud geschreven. Hierdoor krijg je een totaalbeeld van wat beiden denken en wat er tussen hun gebeurd. Door de onzekerheid van beiden merk je dat ze beiden veelal denken dat de een de ander niet zo leuk vindt.

Dit boek geeft een goed beeld over onzekerheid van jongeren.

Gegevens van dit boek:
Titel: Verliefd en nu?
Auteur: Daniëlle Bakhuis
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN E-book: 9789021668383
Prijs E-book: € 7,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge