Elke dag een vraag agenda 2017

9200000052528966
Van uitgeverij BBNC heb ik de “Elke dag een vraag agenda 2017” ontvangen om er een recensie over te schrijven. Hier wil ik uitgeverij BBNC hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet over deze agenda: De Elke dag een vraag agenda 2017 bevat 365 persoonlijke vragen over alle aspecten van je leven. Elke dag is er ruimte om een vraag te beantwoorden, naast de gebruikelijke ruimte om je afspraken op te schrijven. Als je dit een heel jaar doet, heb je na verloop van tijd een ontzettend leuk naslagwerk en kun je zien wat je allemaal dacht, deed, vond en voor plannen had en hoe je in de loop van het jaar bent veranderd (of niet!).  

Ik vind de elke dag een vraag boeken enz. altijd erg leuk. Zo kun je altijd terug zien hoe je over bepaalde dingen dacht en of je daar nu anders over denkt. Dus toen ik deze agenda zag, was ik er meteen nieuwsgierig naar. De agenda is mooi opgebouwd.

Als je hem opent, krijg je eerst een pagina met ruimte voor je persoonlijke gegevens in te vullen. Deze lijst met gegevens is echt uitgebreid, zelfs bloedgroep, vaccinaties enz. kun je invullen.

SAM_0205

Hierna vind je het jaaroverzicht met de feestdagen, met gelijk daarachter de jaarplanner met ruimte om bijvoorbeeld een verjaardag of iets dergelijks op te schrijven.

De agenda begint op 26 December 2016 en dan heb je aan de linkerkant de datum met ruimte om je afspraken op te schrijven. En aan de rechterkant vind je de dagelijkse vragen. Zo heb je genoeg ruimte voor je vragen, maar ook genoeg ruimte voor de afspraken. Wat ik persoonlijk wel heel belangrijk vind.
Zo zie je bijvoorbeeld de vragen “Wat heeft je vandaag verrast?”, “Welk boek lees je nu?” “Wie heeft je vandaag positief verbaasd?”. Zoals je merkt sommige vragen zijn makkelijk te beantwoorden, over andere vragen zul je wat langer na moeten denken. Dit maakt het net leuk vind ik.

SAM_0208

Achteraan vind je nog enkele pagina’s voor notities. Dit is natuurlijk handig als je bepaalde dingen moet noteren en je geen ruimte hebt om het ergens anders op te schrijven.

SAM_0209

Conclusie: Ik vind dit een erg leuke en overzichtelijke agenda. Met genoeg ruimte om je afspraken op te schrijven en door de vragen die per dag staan, heb je iedere dag wel een leuke reden om de agenda open te slaan. Ik ga deze agenda echt wel veel gebruiken het komende jaar. Wellicht een minpuntje, door dat op de kaft bloemen staan, is hij wellicht minder geschikt voor mannnen/jongens die het concept elke dag een vraag wellicht ook leuk vinden.

Gegevens van deze agenda:
Titel: Elke dag een vraag agenda 2017
Uitgever: BBNC uitgevers
ISBN: 9789045319537
Prijs: € 14,99

Deze agenda is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Tot en met 9 September 2016 kun je kans maken op deze leuke agenda via de Facebook like pagina van deze site.

2 thoughts on “Elke dag een vraag agenda 2017

    1. Ja ik heb de dagboekversie ook, maar die vergeet ik nog wel eens in te vullen. 3 agenda’s dan kun je inderdaad wel vooruit volgend jaar. 🙂 Ga je ze ook alle 3 gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge