Containerstickers van Fotocadeau.nl

Wij werden benaderd door Fotocadeau.nl of wij interesse hadden in een nieuwe samenwerking met hun. Eerder mochten wij al hun mokken recenseren. Deze samenwerking was erg goed bevallen, dus wilden wij zeker graag opnieuw met hun samenwerken. Hier willen wij Fotocadeau.nl natuurlijk wederom hartelijk voor bedanken.

Wat zegt Fotocadeau.nl over zichzelf?

Wil jij een speciaal cadeau met foto geven waarmee je direct een bijzondere indruk maakt én waar de ontvanger nog lang plezier aan zal beleven? Kies dan zijn of haar favoriete foto of kies een foto uit onze collectie en laat deze afdrukken op een van de honderden fotocadeaus die wij aanbieden! Want zeg nou zelf, wat in nou leuker dan een cadeau met foto!

Decoreer jouw saaie container met een fleurige containersticker en vind jouw container altijd in een oogopslag terug. Een eigen klikosticker is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens handig. Bovendien zorgt een foto klikosticker, ook wel foto containersticker genoemd, er ook voor dat de container er in jouw tuin fraai uitziet. Een kliko foto wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal. Bestel dus snel jouw eigen containersticker!

Wij zijn altijd opzoek naar manieren om zichtbaar te zijn. Dit vinden wij gewoon heel belangrijk. En wat is er beter dan reclame langs de weg. Zo liepen wij al een tijdje met het idee om onze containers te bestickeren met onze eigen ijsbeer. Onze containers staan toch altijd een uurtje of 12 per keer aan de weg en hier lopen redelijk wat mensen voorbij. Dus dat is voor ons grote winst. Daarbij komt nog dat, als wij onze container naar binnen willen halen, wij in één oogopslag zien welke container van ons is. Ideaal dus.

Het ontwerpen en bestellen

Het ontwerpen van de continerstickers hebben we zelf in Photoshop gedaan, maar kun je natuurlijk ook in het ontwerpprogramma van Fotocadeau.nl doen. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen, namelijk 40×40 cm, 40×60 cm, 44×98 cm en 38×80 cm. Wij hebben zelf gekozen voor de 40×60 cm, aangezien wij het idee hadden dat deze het mooist zou uitkomen op de container. Ik heb in Photoshop de afmetingen ingegeven en hierbij iets ruimte gehouden, zodat de afbeelding goed in het ontwerp zou passen. Eenmaal klaar met ontwerpen, kun je de afbeelding eenvoudig uploaden naar de website van Fotocadeau.nl en het programma past deze zelf zo goed mogelijk in het formaat wat je uitgekozen hebt.

Als je tevreden bent met je ontwerp kun je op volgende klikken en dan kun je nog enkele opties aanklikken. Zo heb je o.a. de optie om een rakel erbij te bestellen, en om je ontwerp te laten controleren. Dit hebben wij gedaan. Hier geef ik je wel als tip, als je net als ons twee dezelfde container stickers wilt bestellen, hem twee keer te bestellen, want als het ontwerp bij beide hetzelfde is, hoef je de controle natuurlijk maar één keer uit te laten voeren en van de rakel heb je natuurlijk ook maar één nodig. Dit is op zich jammer dat dit niet apart aan te geven is in het bestelproces, want als je meerdere van hetzelfde soort wilt betaal je dubbel voor de controle en de rakel. Dus moet je ze apart bestellen, wat weer extra handelingen zijn. Echter als dit eenmaal gedaan is, is het bestelproces eigenlijk al klaar. Simpel als wat. Dit vind ik echt een voordeel, dat het geen ingewikkelde programma’s zijn die je moet gebruiken om je containersticker te ontwerpen. Dit kan naar mijn gevoel ook diegene die weinig verstand van computers heeft. En dan is het ongeduldig wachten tot de containerstickers geleverd worden.

De containerstickers zijn geleverd. En dan?

De containerstickers worden opgerold geleverd in een kartonnen doos. Wij hebben, zoals hierboven al gezegd, bij de bestelling ook de rakel besteld. En deze werd dan ook netjes meegeleverd. En deze rakel is eigenlijk onmisbaar om de stickers glad te ‘strijken’ op de container. Door de vilt die aan de onderkant van de rakel zit, beschadig je de sticker niet, en kun je eenvoudig de bubbels die onder de sticker zitten eruit vegen. Bryan brengt op onderstaande foto’s de stickers met de rakel aan, en zoals je ziet, lijkt het in eerste instantie of er een kreukel in komt, maar die veeg je er met gemak uit.

De oplettende kijker zal het misschien al opgevallen zijn en zich afvragen waarom wij de stickers op de achterkant van de container geplakt hebben. Dit hebben wij gedaan omdat de containers binnen de gemeente Landgraaf aan de voorkant van de containers een bolling hebben. Hierdoor konden wij de stickers niet netjes op de voorkant maken. Daarnaast lopen bij ons meer mensen op de stoep dan dat er auto’s door de straat rijden. En zeg nu zelf… Het ziet er toch geweldig uit zo?

Wij zijn erg blij met de containerstickers. Het is een mooi stukje reclame en wij zien direct welke container van ons is. Ideaal! Natuurlijk kun je er ook een leuke foto van je huisdier, of een mooie plant, op laten drukken. Dat behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Fotoproduct.nl. Je kunt, zoals eerder gezegd, je eigen ontwerp maken, zoals wij gedaan hebben, of er eenvoudig een foto op plaatsen en deze laten drukken. De mogelijkheden hiermee zijn eindeloos.

En Fotocadeau.nl heeft natuurlijk veel meer in hun assortiment. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of je kunt het bij hun wel maken. Zo kun je binnenkort bij ons lezen over hun magneetstickers. Maar bij Fotocadeau vind je ook luxe onderzetters. Ook erg mooi en zo heb je altijd je persoonlijke touche onder je drankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge