Chantal van Gastel – Zomer in New York

zomer in new york

Informatie die te vinden is op internet over dit korte verhaal:Lucy is de laatste single op aarde! De zomer staat voor de deur en al haar vrienden hebben plannen waarin zij niet voorkomt. Geen wonder dat ze in een dip belandt nadat ze de bruiloft van haar vriendin tot in de puntjes heeft georganiseerd. Gelukkig is er champagne… én Facebook, waardoor ze midden in de nacht haar hart kan luchten bij haar oude vriend Kasper, die een flitsend leven leidt in New York. En het mooiste is dat hij haar uitnodigt om haar vakantie bij hem en zijn vriendin door te brengen. Er staat Lucy een zomer te wachten die ze niet snel zal vergeten. Ze wordt halsoverkop verliefd óp en ín the city that never sleeps. Maar of die liefde nu wederzijds is?

Ik heb al eerder boeken van Chantal van Gastel gelezen en omdat haar schrijfstijl me heel goed bevallen was, had ik zo iets, toen ik het korte verhaal van haar tegenkwam dat ik hem moest lezen. En ik heb er geen spijt van. Ook dit boek is weer in haar vlotte vrolijke schrijfstijl geschreven.
Enige minpunt vind ik dat het wel erg snel uit is. Maar ja dat wist ik eigenlijk van te voren. Want het wordt ook gepromoot als kort verhaal. Hierdoor zijn sommige overgangen soms erg hakkelig.

Gegevens van dit boek:
Titel: Zomer in New York
Auteur: Chantal van Gastel
Uitgever: The house of books
Aantal pagina’s: 48
ISBN: 9789044342024
Prijs: € 1,99

Dit korte verhaal is o.a. te koop bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge