Canvas van Saal-digital

Op Instagram zag ik een oproep staan van Saal-digital dat ze mensen zochten die fotografie als hobby hebben en hun product wilden testen. Ik heb me opgegeven aangezien ik fotografie als hobby heb. Vroeger was ik er meer mee bezig dan tegenwoordig. Na een paar dagen kreeg ik bericht dat ik geselecteerd was en dat ik een wanddecoratie van hun mocht uittesten. Hier wil ik Saal-digital hartelijk voor bedanken.

Saal digital is een bedrijf, gevestigd in Duitsland, wat verschillende fotoproducten levert, van fotoboeken tot wanddecoraties. En bij deze wanddecoraties heb je ook nog keuze uit verschillende soorten. Ze hebben ook een Nederlandstalige website, wat natuurlijk erg fijn is, dat je gewoon in je eigen taal je bestelling kunt doen.

Dus eerst maar eens begonnen met de software te downloaden. Dit ging zonder problemen en staat vrij snel geïnstalleerd op je computer. Ik heb natuurlijk gekozen voor wanddecoratie en dan heb je verschillende keuze mogelijkheden. O.a. kun je kiezen voor Alu-dibond, Hardschuimplaat, Acrylglas en Canvas. Ik heb voor mijn foto gekozen voor canvas.

Mocht je nog twijfelen wat je zou willen, of niet weten hoe alles uitziet, kun je ook een proefpakket bestellen. Dit kost 15 euro, echter hier krijg je ook een waardebon voor dit zelfde bedrag voor. Bij dit proefpakket krijg je van alle wanddecoratie mogelijkheden te zien hoe je afdruk op dat materiaal er uit komt te zien en leer je het materiaal kennen. Als je er dan uit bent, welk materiaal het best geschikt is, kun je de waardebon van 15 euro gelijk gebruiken en heb je het proefpakket dus voor niks gehad.

Wat ik erg fijn vind bij de software, is dat je ook meteen de prijs te zien krijgt. Hier moet je dan alleen de verzendkosten nog bijtellen. Echter bij de meeste fotoproduct bedrijven zie je de prijs pas achteraf, en kun je dus opnieuw beginnen als het geheel een stuk duurder of goedkoper uitvalt. Hier heb je meteen een goed overzicht van de prijs.

Bij canvas heb je geen ophangsysteem nodig, echter bij andere wanddecoraties kun je ook nog uit de verschillende ophangsystemen kiezen, wat ik erg prettig vind.

Na nog wat gegevens ingevuld te hebben, heb ik mijn canvas besteld. Je krijgt dan ook een vermoedelijke leverdatum te zien. Deze datum was meen ik bijna 10 dagen later. Dus ik was aangenaam verrast toen ik 5 dagen(inclusief een weekend) later al een mail kreeg dat ik op die dag een pakketje geleverd zou krijgen van Saal-digital. Dus de levering is aangenaam snel.

De canvas was erg goed ingepakt. Deze zat in een kartonnen verpakking, plastic, karton en nogmaals in plastic. Hierdoor is beschadiging tijdens vervoer bijna onmogelijk. Dit vind ik echt wel heel belangrijk. Het is vaak een bijzonder moment wat je vastgelegd hebt in een wanddecoratie, die je absoluut niet beschadigt thuis gestuurd wilt krijgen.

Ik ben met het Canvas erg tevreden. De canvas is erg mooi geworden en duidelijk afgedrukt.

Saal-digital heeft me absoluut tevredengesteld. De software is erg makkelijk in gebruik. De levering was erg snel, sneller dan verwacht. De verpakking was erg goed. Waardoor tijdens de verzending het nagenoeg onmogelijk is, dat het canvas beschadigd. Het enige minpuntje wat ik heb, is dat je bij Saal-digital alleen met paypal en creditcard betaald kan worden. Dit zal sommige mensen wellicht tegen houden om hier te bestellen. Bij een website die in het Nederlands is, verwacht je eigenlijk toch dat iDeal ook mogelijk is, dit miste ik toch wel een beetje. En hierdoor kiezen mensen wellicht voor een ander bedrijf wat beslist jammer is, want ik kan verder alleen maar positief zijn over Saal-digital.

Ben jij op zoek naar een wanddecoratie of ander fotoproduct? Neem dan zeker ook eens een kijkje op Saal-digital.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge