Camhatch

Via Bloggers gezocht kwam ik in contact met de makers van Camhatch. Zij zochten mensen die hun Camhatch wilden uittesten. Dit leek mij interessant, dus ik heb me hier voor opgegeven. Ik wil Camhatch hartelijk bedanken voor deze samenwerking.

Informatie die te vinden is op internet over Camhatch:We hebben allemaal mensen met Post-Its of stickers op hun webcam gezien. Verknoei je apparaat niet langer, en neem een good-looking en onkraakbare, 100% veilige oplossing!

CamHatch werd specifiek ontwikkeld om een minimalistische, easy-to-use oplossing te bieden voor een 100% veilige webcam. Om het even welk type toestel je gebruikt of kwaadaardige software er geïnstalleerd werd, met CamHatch ben je altijd zeker dat er niemand via je webcam kan gluren.

Ik gebruik mijn webcam op mijn laptop niet zo veel, maar heb hem wel standaard geïnstalleerd. En hoe vaak hoor je tegenwoordig niet dat de webcam op afstand ingeschakeld wordt door kwaadwillenden om je huis te verkennen of informatie te vergaren?

Wie kent niet iemand die zijn webcam afgeplakt heeft met een post-it of een stukje tape? Dit ziet er natuurlijk niet echt mooi uit. Deze Camhatch is echt mooi klein. Hij wordt geleverd in een papieren cover. De Camhatch zit op een plastic kaartje ter grootte van een standaard pasje. Aan de achterkant zit een witte strook papier. Waar de eigenlijke Camhatch onder zit. De witte strook verwijder je en het kaartje plaats je over je oogje van de camera. Ik had verwacht dat dit lastig zou zijn, maar dit ging heel eenvoudig. Ook al ben ik normaal nooit zo goed om iets precies ergens overheen te plakken, ging dit bij de Camhatch zonder problemen. Duw de Camhatch even kort aan. Dan haal je de kaart er vanaf en de Camhatch blijft zitten. De Camhatch heeft een klein schuifje waardoor je heel makkelijk je camera kunt openen en sluiten. Wil je hem gebruiken dan open je de Camhatch en na gebruik sluit je hem gewoon weer. Zo kan niemand de camera op afstand bedienen. Mochten ze hem aanzetten dan krijgen ze een zwart scherm te zien en zullen ze snel genoeg er van hebben.

Ik denk dat Camhatch een geweldige uitvinding is. Het oogt een heel stuk mooier dan de post-it plakkers of de stukjes tape waarmee de camera tegenwoordig vaak afgeplakt wordt. Daarnaast denk ik ook dat het een heel stuk makkelijker in gebruik is. Bij de tape of post-its heb je ook nog kans dat er een lijmlaag op je camera terecht komt. Hier heb je bij de Camhatch natuurlijk ook geen last van, want op de camera zelf zit niks geplakt. Dit zit net naast de camera geplakt.

Hieronder zie je nog met foto’s hoe ik de Camhatch op mijn laptop geplakt heb. En hoe ik hem open en dicht heb staan.

Ik ben erg blij dat ik hem nu op mijn laptop heb zitten en als ik de camera niet gebruik sluit ik de Camhatch ook mooi, zodat niemand anders via de webcam hier mee kan kijken. Daarnaast kun je de Camhatch ook goed gebruiken voor je tablet of telefoon. Hier kun je de Camhatch ook makkelijk opplakken en gebruiken. Waardoor deze camera ook niet meer bedient kan worden op afstand.

Camhatch is echt een goede oplossing voor je camera’s te kunnen afsluiten. En ik denk dat veel mensen hier erg blij van zullen worden.

Camhatch is onder andere verkrijgbaar op Camhatch.

2 thoughts on “Camhatch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge