Bryan las: Tille Vincent – Hij is terug

Informatie die te lezen is op de achterflap: Een razend spannend vervolg op Code 37. De wereld van hoofdinspecteur Hannah Maes wordt abrupt op zijn kop gezet wanneer ze een verdacht bericht vindt in haar mailbox. Iemand lijkt uit op wraak. Hannah gaat op zoek naar de afzender, maar hij is ongrijpbaar. De sporen die hij achterlaat, komen alsmaar dichter bij haar persoonlijke leven en jagen Hannah de stuipen op het lijf: hij heeft het op haar gezin gemunt! Wanneer hij aan haar kinderen raakt, slaan bij Hannah alle stoppen door. In plaats van haar collega’s van de Gentse sectie Zeden te helpen bij een afpersingszaak, neemt ze het recht in eigen handen. De gevolgen zijn niet te overzien… Hannah Maes – Hij is terug is het razend spannende vervolg op de serie Code 37, waarvan al meer dan 130.000 exemplaren verkocht zijn.

Dit is het eerste boek in de nieuwe serie “Hannah Maes” van Tille Vincent en is het vervolg op haar serie “Code 37”.

Als eerste bekijken we de cover. De coverstijl is eigenlijk hetzelfde gebleven als de covers van de code 37 serie van Tille Vincent. Het enige verschil is dat er nu geen foto van Hannah Maes opstaat maar van de dader. Dit vind ik een leuke wijziging omdat we Hannah nu wel kennen en nu had ik tijdens het lezen de hele tijd zoiets van is dit hem? is dat hem? Gewoon doordat zijn foto op de kaft staat.

Ik ben fan van Tille Vincent en Code 37 en heb ook alle code 37 boeken gelezen. Dus dan moest ik dit boek ook lezen. En ik moet zeggen, het was weer een heerlijk boek van deze schrijfster. Ik kan me goed inleven in dit boek, doordat ik de hoofdpersoon Hannah Maes al ken uit de Code 37 reeks. Het is zoals altijd fijn geschreven en makkelijk te lezen. Daarnaast heeft dit boek een open einde, dus natuurlijk kan ik niet wachten op deel 2 van deze serie.

Gegevens van dit boek:
Titel: Hij is terug
Auteur: Tille Vincent
Uitgever: Uitgeverij Lannoo
Aantal pagina’s paperback: 320
Aantal pagina’s E-book: 205
ISBN Paperback: 9789401433488
ISBN E-book: 9789401434300
Prijs Paperback: € 19,99
Prijs E-book: € 15,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge