Bryan las: Ruth Ware – In een donker donker bos

Informatie die te lezen is op de achterflap: In een donker, donker bos van Ruth Ware is een psychologische thriller met een geraffineerde plot, onverwachte wendingen en een loepzuivere kijk op vergiftigde vrouwenvriendschappen. Voor de lezers van Het meisje in de trein en Gone Girl. Nora wordt, out of the blue, uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest van Clare, die ze al tien jaar niet heeft gezien. Is dit een kans om geesten uit het verleden voorgoed te begraven? Nora besluit te gaan, maar wat hooguit een ongemakkelijk feestje zou moeten zijn, eindigt in moord. Nora komt bij in het ziekenhuis, maar ze weet niet meer wat er is gebeurd – of wat ze heeft gedaan…

Ik had eigenlijk alleen maar positieve reacties op dit boek gelezen en gehoord dus wilde ik dit zelf ook graag bij dit boek ervaren…..

Toen ik de cover de eerste keer zag had ik al direct zoiets van dit kon wel eens een spannend boek zijn zo met dat donkere bospad en die fel roze letters.

Nora (Hoofdpersoon) ontvangt plots uit het niets een uitnodiging in haar mailbox voor het vrijgezellenfeestje van Claire die ze tien jaar geleden voor de laatste keer heeft gezien of gesproken. Nora is tien jaar geleden zomaar vertrokken en heeft iedereen achter zich gelaten.

Het vrijgezellenfeestje wordt gehouden in een glazen huis in een donker bos. De vrienden van Nora zijn zo verschillend dat Nora de vrienden niet kan matchen aan Claire. Er ontstaan steeds meer conflicten tussen de genodigden en als er plots ook nog een dode valt is de chaos compleet…

Ik had persoonlijk erg veel moeite om in het verhaal te komen, ik ben wel blijven lezen omdat ik wilde weten hoe het afliep. Wat mij betreft kwam de spanning pas laat opgang. Wel leest het boek erg makkelijk weg. Ik ben wel benieuwd naar haar volgend boek De vrouw in suite 10. Ik zal dit boek ook zeker gaan lezen.

Gegevens van dit boek:
Titel: In een donker donker bos
Auteur: Ruth Ware
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Aantal pagina’s Paperback: 320
Aantal pagina’s E-book: 270
ISBN Paperback: 9789024570768
ISBN E-book: 9789024570775
Prijs Paperback: € 19,99
Prijs E-book: € 5,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge