Bryan las: Nadine Barroso – Ken mij niet

Van Nadine Barroso ontving ik haar boek “Ken mij niet” om er een recensie over te schrijven. Hier wil ik Nadine Barroso hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op de achterflap: Tessa is op de vlucht. Ze is doodsbang dat de man die haar voor het leven getekend heeft, haar opnieuw vindt. Daarom moet ze steeds een nieuwe identiteit aannemen. Overal waar ze komt vallen doden. Wat hebben die met Tessa te maken? Is het mogelijk voor iemand die zo beschadigd is, opnieuw te beginnen?
Ken mij niet is een ijzersterke thriller met een origineel plot.

Toen ik dit boek online zag verschijnen, was ik erg benieuwd naar dit boek, want de flaptekst sprak mij erg aan. De cover sprak mij in eerste instantie minder aan, omdat hij erg bruin is. Je ziet een boom waar een vrouw in weg valt. Dit vind ik niet echt spectaculair. Nadat ik het boek gelezen heb, begrijp ik de cover wel.

Nadat ik contact had gehad met Nadine, kreeg ik haar boek opgestuurd, wat ik erg leuk vind, is dat ze ook iets in het boek geschreven heeft voor mij.

‘Mijn naam is Tessa, ik ben op zoek naar een nieuw leven’. Hier begint het verhaal eigenlijk mee. Tessa is op de vlucht. Op de vlucht voor de man die haar leven verwoest heeft. Ze wil absoluut niet dat die man haar vind. Daarom verandert ze steeds “in een andere persoon” en neemt ze steeds een nieuwe identiteit aan. Overal waar ze komt vallen doden, heeft dit met Tessa te maken? Of is dit toeval? De vraag is alleen of Tessa een nieuw leven op kan bouwen, aangezien ze zo erg beschadigd is door die man…

Er zijn 2 verhaallijnen in dit boek. Verhaallijn 1 is het hedendaagse verhaal van Tessa en daarnaast is er ook de dagboeklijn van haar, deze wordt aangegeven door de scheef gedrukte tekst. Daarnaast staan er ook krantenknipsels in van de personages die dood zijn gegaan. Dit was voor mij soms wel wat verwarrend, maar op het einde van het verhaal vielen alle stukjes op zijn plek en werd het me allemaal duidelijk. Het verhaal is erg goed uitgewerkt, net zoals de personages. Ook de schrijfstijl van Nadine bevalt me goed, lekker makkelijk geschreven en het leest erg snel weg. Wat ik erg gaaf vind is dat de dader geen naam heeft. Dit maakt het voor mij extra spannend en ik vroeg me de hele tijd af wie dat nu was.

Nadine Barroso heeft er in ieder geval een fan bij!

Gegevens van dit boek:
Titel: Ken mij niet
Auteur: Nadine Barroso
Uitgever: Uitgeverij Aspekt
Aantal pagina’s paperback: 236
ISBN paperback: 9789463381468
Prijs paperback: € 17,95

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

One thought on “Bryan las: Nadine Barroso – Ken mij niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge