Bryan las: Melissa Skaye – Virtuele tango

Informatie die te lezen is op de achterflap: Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs van politie Hoorn, staan voor een raadsel. De dader lijkt onzichtbaar en de doodsoorzaak niet te achterhalen. De slachtoffers hebben allen op een advertentie gereageerd, waardoor de recherche haar aandacht richt op de mysterieuze man die zich hierachter schuilhoudt. Maar wat is de betekenis van de zwarte roos die bij elk slachtoffer wordt gevonden? Zodra blijkt dat de vrouwen voor hun dood een date met vermoedelijk dezelfde man hebben gehad, is de recherche van mening dat het hier de dader betreft, of dat er door twee daders onder één hoedje wordt gespeeld. De situatie wordt nog dramatischer als Faith Binet, een meisje van vijftien, verdwijnt. De tijd dringt en de race tegen de klok begint om Faith levend terug te vinden, voordat er nog meer doden vallen…

Ik hoorde van Veronique dat dit een geweldig boek is en ze adviseerde mij om dit boek echt te gaan lezen. Zo gezegd zo gedaan…

Toen ik de cover zag wist ik niet zo goed wat ik ermee moest. Een vrouwengezicht en een roos op de cover. Ik ga toch een Thriller en geen roman lezen, dacht ik. Maar later in het verhaal werd de cover me helemaal duidelijk en achteraf vind ik het een hele sterke cover.

Persoonlijk houd ik erg van dit soort boeken, een rechercheurs-koppel wat te maken krijgt met een (serie)moordenaar en ook nog geschreven door een Nederlandse auteurs. Voor mij persoonlijk een top combinatie ?

Ik vond dit een erg sterk verhaal en erg makkelijk geschreven. Het verhaal is erg spannend van de eerste tot de laatste letter. Ik vind het jammer dat ik het boek uit heb, maar het geluk is dat dit het eerste deel van de VT serie. Deel 2 en 3 staan op me verlanglijstje dus deze ga ik dan ook met veel plezier lezen op korte termijn.

Ik kan eigenlijk alleen maar met lof praten over dit thriller debuut van Melissa Skaye en kijk erg uit naar het moment dat ik deel 2 in me handen heb en eraan kan beginnen.

Gegevens van dit boek:
Titel: Virtuele tango
Auteur: Melissa Skaye
Uitgever: Ellessy
Aantal pagina’s Paperback: 351
Aantal pagina’s E-book: 272
ISBN Paperback: 9789086602179
ISBN E-book:9789492025234
Prijs Paperback: € 19,95
Prijs E-book: € 9,50

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge