Bryan las: Melissa Skaye – Verboden tranen

Informatie die te lezen is op de achterflap: Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs bij de politie Hoorn, staan voor een van de moeilijkste zaken uit hun carrière. In het tuinhuis van een groot landhuis worden vier lichamen ontdekt, waarvan twee in verre staat van ontbinding. Het motief van de dader is een mysterie. De oorspronkelijke bewoners van het huis, Max en Sophie Tildro, zijn om het leven gekomen bij een auto-ongeluk en de huidige bewoner, hun zoon Jack, is al ruim twintig jaar vermist. Zijn toenmalige partner Sarah is eveneens onvindbaar. De rechercheurs duiken in het verleden van Jack en Sarah en stuiten op een aantal onverklaarbare gebeurtenissen. Ondertussen krijgen Sanne en Luca te maken met een andere zaak, de vermissing van een oude vrouw. In eerste instantie lijkt dit een losstaande zaak, maar al snel rijst de vraag of deze vermissing verband houdt met de vier moorden. Sanne en Luca moeten alle zeilen bijzetten om te ontrafelen wat zich in het verleden heeft afgespeeld. 

Nadat ik Virtuele tango van Melissa had gelezen wilde ik natuurlijk graag lezen hoe het verder ging tussen Sanne en Luca. En wat ze in een nieuwe zaak nu weer mee maakten.  Dus ik heb eigen redelijk snel deel 2 van de VT-serie als ebook gekocht.

De cover laat het gezicht van een jonge vrouw zien en er staat ook een huis op. Persoonlijk vind ik dat dit een mysterieus en spannend beeld geeft, net als de inhoud van dit boek is.

Toen ik begon met lezen had ik de eerste hoofdstukken een beetje moeite om in het verhaal te komen, maar na een aantal hoofdstukken zat ik er alweer helemaal in. Wat mij betreft heeft Melissa zich echt overtroffen met deze thriller. Het verhaal zit goed in elkaar en de karakters zijn goed uitgewerkt. Ik had lange tijd totaal geen idee wie de dader was. Maar achteraf gezien…. Als ik dat gevoel heb, is het een top verhaal. Verboden Tranen is ook net zoals Virtuele Tango op een fijne en makkelijke manier geschreven.

Gegevens van dit boek:
Titel: Verboden tranen
Auteur: Melissa Skaye
Uitgever: Ellessy
Aantal pagina’s Paperback: 364
Aantal pagina’s E-book: 290
ISBN Paperback: 9789086602445
ISBN E-book: 9789492025258
Prijs Paperback: € 19,95
Prijs E-book: € 9,50

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge