Bryan las: Mel Wallis De Vries – Haat

Haat is een bloedstollende jeugdthriller van Mel Wallis de Vries, meervoudig winnares van de Prijs van de Jonge Jury. Zij overtreft zichzelf met elke jeugdthriller.

Een vreselijk ongeluk. Maar dat is slechts het begin…

Nikki wordt wakker in een park, gewond en onder het bloed. In haar handen houdt ze een mes, en iets verderop ligt een zwaargewond meisje. Nikki heeft geen idee wie ze is. Maar alles wijst erop dat Nikki haar heeft neergestoken. Alleen weet ze er zelf niks meer van…
Wanhopig probeert Nikki erachter te komen wat haar die bewuste avond overkwam. Haar zoektocht naar de verontrustende waarheid zal haar leven voor altijd veranderen. Want is er precies in dat park gebeurd?

Ik merk dat ik persoonlijk een voorkeur begin te krijgen voor Young Adult boeken en dan kom je niet om Mel Wallis De Vries heen. Wat mij meteen opvalt is dat het verhaal vanuit verschillende personages verteld word en ontzettend makkelijk geschreven is. Toen ik begon te lezen zat ik meteen al goed in het verhaal, de karakters zijn erg goed uitgewerkt, en het verhaal slokt je echt op. Tijdens het lezen voelde ik zelf ook echt de ongeloof en de haat!

Het uiterlijk van het boek spreekt me erg aan. De cover en rug is in het zwart en in het boek zelf zijn bepaalde dingen goed uitgewerkt zoals berichtjes, krantenknipsels en bijvoorbeeld de gedachten van de onbekende hater.

Gegevens van dit boek:
Titel: Haat
Auteur: Mel Wallis De Vries
Uitgeverij: Uitgeverij De Fontein
Aantal pagina’s Hardcover: 240
ISBN Hardcover: 9789026141904
ISBN E-book: 9789026141911
Prijs Hardcover: € 13,99
Prijs E-book: € 9,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge