Bryan las: Kiki van Dijk – Lech

Informatie die te lezen is op de achterflap van dit boek: Tess heeft haar droombaan gevonden als accountmanager bij het populaire pr-bureau Image House. De mooiste opdrachten stromen binnen, maar het succes heeft ook een keerzijde: ze maakt lange dagen en ziet haar driejarige tweeling steeds minder. En net als ze een gezellige familievakantie wil boeken, wordt Tess gevraagd deel te nemen aan een brainstormsessie in Lech.

Met een klein team gaat ze vier dagen aan de slag in een luxe chalet midden op de berg. De sfeer is inspirerend, maar gaandeweg krijgt ze het gevoel dat haar collega’s iets voor haar verbergen. En als het chalet door een hevige storm ingesneeuwd raakt, lopen de spanningen hoog op. Tess ontdekt geheimen die haar leven op het spel zetten…

Omdar ik Ibiza, de erfenis een erg goed boek vond was ik erg benieuwd naar het nieuwste boek van Kiki. Nadat Veronique dit boek gelezen had, en zij ook zo enthousiast was, wilde ik Lech zeker lezen

Op de cover zien we iemand die naar mijn gevoel aan het langlaufen is, het kan ook skiën zijn, maar dit is voor mij niet duidelijk te zien. Als deze persoon aan het skiën is, stel ik me voor dat dit Tess is en past dit uitstekend bij dit verhaal. Ik vind de cover wel erg mooi, het is een echt winters plaatje en dit past dan ook erg goed bij dit boek.

Eindelijk heeft Tessa de baan waar ze van droomde gevonden, ze is de nieuwe accountmanager bij het bekende pr-bureau Image House. Ze mag de mooiste opdrachten in ontvangst nemen, maar helaas is de andere kant van dit succes dat ze veel overuren moet werken om de opdrachten af te maken. Hierdoor heeft ze een stuk minder tijd voor haar tweeling. Op het moment dat ze er even tussenuit wil met haar gezin, roept het werk weer en wordt ze gevraagd om mee te gaan naar Lech, om samen met haar collega’s te brainstormen over bepaalde opdrachten.

Ze vertrekt samen met een handje vol collega’s voor vier dagen naar Lech, waar ze overnachten in een luxe chalet midden op een berg. De sfeer is in eerste instantie goed en veel belovend te noemen, maar na een tijdje krijgt Tessa het gevoel dat haar collega’s iets verbergen voor haar. Tessa kan er in eerste instantie niet de vinger op leggen wat ze verbergen, maar als het chalet waar ze in verblijven plotseling door een hevige sneeuwstorm ingesneeuwd raken, wordt al snel duidelijk hoe het zit. Tess ontdekt bepaalde geheimen… Maar of ze nog veilig is?

Aangezien het boek maar 94 pagina’s heeft, had ik het boek erg snel uit, wat ik op zich erg jammer vond, want het was een erg spannend verhaal. De schrijfstijl is erg makkelijk en aangenaam te noemen. Ik zat ook meteen goed in het verhaal en nergens is het verhaal ongeloofwaardig of overdreven, dit is echt zo’n boek wat je in één keer uitleest. Van Dijk heeft met dit boek een echte goede winterthriller neergezet, wat gewoon vraagt om gelezen te worden!

Ik kijk dan ook erg uit naar het nieuwe boek van Kiki wat de naam Bali heeft gekregen.

Gegevens van dit boek:
Titel: Lech
Auteur: Kiki van Dijk
Uitgever:  Xander uitgevers
ISBN paperback: 9789401607957
ISBN E-book: 9789401608282
Prijs paperback: € 5,00
Prijs E-book: € 2,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge