Bryan las: Heleen van der Kemp – Afrekening

Informatie die te lezen is op de achterflap: Rechercheur Britt Franken wordt geconfronteerd met een aantal moorden die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken lijken te hebben. Tot mysterieuze advertenties en onconventioneel recherchewerk een patroon onthullen dat zijn weerga niet kent?

Britt, die haar man verloor aan zinloos geweld, wordt diep meegezogen in de duistere motieven rond de moorden. De laatste pion is een donker kat-en-muisspel waarin de hoofdrol wederom is weggelegd voor de doortastende rechercheur Britt Franken.

Afrekening is het tweede boek in de Britt Franken serie. In afrekening lezen we verder over het leven van Rechercheur Britt Franken en haar dochter Bo. En over de zaken waar Britt mee geconfronteerd wordt. Een groep mensen die de naam Justitia dragen, gaan voor eigen rechter spelen en gaan verschillende moorden plegen die met elkaar te maken hebben. Maar wie is die groep mensen? Britt Franken en haar team gaan het uitzoeken.

Net zoals Blond 15 is Afrekening een ijzer sterk verhaal en heeft  alle facetten aanwezig van een goede thriller. Het verhaal zit erg goed in elkaar, de personages zijn wederom goed uitgewerkt, zo dat je al snel echt in hun huid zit. Het is weer makkelijk en op een fijne manier geschreven. Ik zal dan ook snel het derde deel uit deze serie gaan lezen.

Wel raad ik je aan, als dit boek je interessant lijkt, om eerst Blond 15 van Heleen van der Kemp te lezen.

Gegevens van dit boek:
Titel: Afrekening
Auteur: Heleen van der Kemp
Uitgever: De Crime Compagnie
Aantal pagina’s Paperback: 250
Aantal pagina’s E-book: 224
ISBN Paperback: 9789461090065
ISBN E-book: 9789461090409
Prijs Paperback: € 8,99
Prijs E-book: € 7,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge